Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Mijo: 'Tata nakon Nuše više ne želi upoznavati moje djevojke'

Mijo je okrenuo novu stranicu u životu te, kaže, da nema straha da bi se buduće djevojke mogle prepasti njegovih odluka u showu. 'Siguran sam da sad nije razdoblje za vezu i da ću prepoznati kad će to biti to', kaže

Foto: RTL
24 komentara

Mijo Matić (27) šokirao je fanove kad je u finalu showa 'Gospodin Savršeni' izabrao Nušu Rojs (28) umjesto Mihaele Muhvić (23).

Foto: RTL

Njegov otac Predrag navijao je za fatalnu Slovenku i jedva je čekao da show završi kako bi Mijo i Nuša zajednički život počeli graditi izvan kamera.

POGLEDAJTE VIDEO:

No to se nije ostvarilo. Takva vijest nije iznenadila samo Nušu nego i Mijinog oca.

Foto: RTL

- Tata stari emotivac i zamolio me je da ga više ne upoznajem sa svojim djevojkama jer mu se sve brzo svide i bude mu teško ako ne uspijemo - otkrio je za 24sata 'Savršeni'.

NIJE NAŠLA PRAVOG Fatalna Nuša: Ljubav prizivala meditacijom, a Mijo ju 'slomio'

No Mijo tvrdi kako ni u jednom trenu nije zažalio što je odabrao Nušu, ali je ipak odlučio da njihova veza više ne vodi nikamo, a Slovenka je zbog njega bila spremna preseliti se u Zagreb.

Foto: RTL

- Ne bih volio da se netko mijenja zbog mene, to treba doći spontano. Volio bih da je sve išlo prirodno i opušteno, ali opet sam svjestan da je to bilo teško postići - smatra.

Ističe da mu nije bilo lako donositi odluke u showu i imati titulu 'Gospodina Savršenog'. Okrenuo je novu stranicu u životu te, kaže, da nema straha da bi se buduće djevojke mogle prepasti njegovih odluka u showu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe.

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

- Siguran sam da sad nije razdoblje za vezu i da ću prepoznati kad će to biti to - izjavio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message