To je to što me zanima!

Milan Popović: 'Nepromišljena je, ovo nanosi štetu mom sinu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fotografije koje su objavljene su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale u 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo. Imali smo potpun prekid komunikacije i ja ih nisam mogao imati, kaže Popović
Vidi originalni članak

Nakon što su u srpske medije procurile eksplicitne fotografije na kojima navodno Severina pozira gola, njen menadžer Tomislav Petrović prozvao je neimenovanog 'bivšeg partnera' za osvetu. Ubrzo je Severinin suprug Igor Kojić objavio status #prayformilanbrain aludirajući na Severininog bivšeg partnera, srpskog poduzetnika Milana Popovića. 

 

ŠOK ZA PJEVAČICU Vrući selfieji: Fotografije gole Severine kruže internetom?

Milan Popović se za 24sata oglasio o prozivkama Severininog menadžera:

- Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi?

Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljene su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale u 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.

SEVERININ MENADŽER: 'Poduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava...'

Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OGLASIO SE SUPRUG Igor Kojić: 'Montaže i ostale tehnike ne mogu ništa sreći'

Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi puta u njezinom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže - rekao je Popović za 24sata.

VIDI OVO! Zvijezde čije su gole slike procurile u javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • dr.Egoista 23.08.2018.

    Ovaj je zeli psihicki skroz unistit hm

  • 23.08.2018.

    Kada se odlučiš imati dijete, treba voditi računa s kim........vrijedi i za muškarce i za žene......Kada to dijete dođe na svijet, moraš shvatiti da imaš odgovornost od bespomoćne bebe stvoriti čovjeka što iziskuje odricanje, požrtvovnost i stavljanje sebe i svojih potreba u drugi plan. Ovo dvoje su sami sebi još uvijek u prvom planu i to sve govori.

  • iiiih 23.08.2018.

    Ma joj. To je sve normalno danas. Hrvatska moderna. I djecu od npr nives isto nitko ne pita kako im je. 😏 neka dobije mama jos koji „fan“ i „like“. Djeca ponosna 🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare