Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
214 komentara

Igor Kojić: 'Montaže i ostale tehnike ne mogu ništa sreći'

#PRAYFORMILANBRAIN Gledajte da vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu ništa, istaknuo je aludirajući na Severininog bivšeg

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
214 komentara

Igor Kojić (31) neizravno je u objavi na Instagramu komentirao fotografije koje su sinoć objavili srpski mediji, a na kojima navodno njegova supruga Severina (46) pozira gola. 

- Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu ništa - napisao je Igor na društvenoj mreži. Severinin suprug je uz svoju objavu stavio slike njega i pjevačice pokraj njezinog sina. 

Na kraju objave stavio je hashtag #prayformilanbrain, aludirajući na Severininog bivšeg.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Na internetu su se jučer pojavile eksplicitne fotografije na kojima navodno Severina pozira gola. Vijest, a i fotografije, prenijeli su svi srpski mediji, sve se munjevito proširilo, pa su fotografije odmah postale vruća tema i u Hrvatskoj te su ih mnogi počeli dijeliti na društvenim mrežama.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Oni koji su vidjeli fotografije pisali su na društvenim mrežama kako je njihova autentičnost neupitna, odnosno da je žena koja se, u potpunosti bez odjeće, na 'selfijima' namješta u krevetu u vrlo provokativnim i eksplicitnim pozama, uistinu Severina. Neki su ostavili mogućnost kako je riječ o fotomontaži, odnosno nagađaju kako je riječ o namještaljci u kojoj netko sličan Severini pozira kako bi ocrnio pjevačicu i naštetio njenom ugledu.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa - rekao nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović

 

VIDI OVO! Zvijezde čije su gole slike procurile u javnost. 

 

Naši partneri pišu
Message