To je to što me zanima!

Mile Kekin priprema svoj veliki solo koncert u Tvornici kulture

Mile Kekin, 9. ožujka u Tvornici kulture, odsvirat će svoje najveće hitove, od Hladnog piva do samostalnih izdanja
Vidi originalni članak

Mile Kekin priređuje finale turneje "Soundtrack za život", na svom najvećem solo nastupu pred zagrebačkom publikom u subotu, 9. studenog, u Tvornici kulture odsvirat će best of cijele dosadašnje karijere – od Hladnog piva do samostalnih izdanja, objavila je Tvornica.

ZNAKOVITO NA VALENTINOVO Mile Kekin predstavlja novi spot Vjeruj u mene: 'Posvetio sam ga muškarcu kojeg ne poznajem...'

Godinu dana od zagrebačke promocije albuma, velikim će koncertom Kekin i bend zaokružiti turneju i druge aktivnosti koje nose zajednički nazivnik "Soundtrack za život".

Frontmen jednog od najvažnijih hrvatskih bendova, čovjek čiji su glas i stihovi formirali i ostavili pečat na domaćem punku, u novoj se etapi karijere predstavio u punom sjaju s jakim pratećim bendom.

Kekin je lani  objavio svoj prvi solo album nakon izlaska iz Hladnog piva. ''Nježno đonom'' sjajno su prihvatile publika i kritika, a brojni su ga kritičari uvrstili među najbolja izdanja 2023. godine. 

53. ROĐENDAN Kekin na rođendan objavio live spot za 'Samo za taj osjećaj': 'Tad sam bio čupav i bezbrižan'

Promociju albuma održao je prošlog studenog u krcatom Vintage Industrial Baru. Koncert, koji su kritičari u svojim izvještajima strastveno hvalili, ovjekovječen je u obliku live albuma pod naslovom ''Soundtrack za život – Live at Vintage'', a predstavlja presjek njegove bogate karijere. 

S Kekinom na turneji nastupa peteročlani bend sastavljen od iskusnih glazbenika, a čine ga Viktor Slamnig (bas), Andrija Lazo (gitara i harmonika), Darko Krznarić (klavijature), Mario Petrinjak (bubnjevi) i Mark Mrakovčić (gitara), ujedno i producent albuma ''Nježno đonom''. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare