To je to što me zanima!

Milojku je pozlilo, pao na pod: Hitno su ga odvezli u izolaciju

Božića su sudionici srpskog realityja već otprije opisali kao najdosadnijeg u showu, a sada tvrde kako je u posljednje vrijeme počeo pokazivati svoju 'tmurniju' stranu
Vidi originalni članak

U kontroverznom realityju 'Parovi' ukućani su sinoć imali zabavu koju su priredili u čast Slađane Petrović kojoj je bio rođendan. Zbog toga im je bio dozvoljen i alkohol kako bi se opustili.

BRAK U KRIZI Milijana blati supruga: 'Milojko je škrtica. Kupuje samo sitnice'

No, nitko nije očekivao kako će to izazvati napad agresije kod Milojka Božića (74). Mnogi ukućani su se složili kako on u zadnje vrijeme sve više pokazuje svoju 'tamnu' stranu. Pokušao je ukrasti pivo drugim ukućanima, no nije mu pošlo za rukom.

Nije se završilo na otimanju pive, već i na grubim riječima, čak i pokazivanju golih stražnjica. Kad su došli po Milojka, želeći ga odvesti u izolaciju, srušio se na pod. Ukućani su komentirali kako je to gnusno i ružno za čovjeka njegovih godina. 

Između ostalog, Milojka su ukućani prije mjesec dana prozvali najdosadnijom osobom u realityju. A njegove svađe sa svojom suprugom, Milijanom Božić (22), ne jenjavaju. Nedavno su raspravljali oko liste 'švalera' mlade Milijane koji isprva nije htjela priznati da postoji. Međutim, njezin Milojko je krenuo u napad i provocirao je, a ona mu je odbrusila kako je krajnje vrijeme da je ostavi na miru.

- Je li istina ono što tvrdi Milojko, da si imala 32 ljubavnika pored njega? - pitala ju je voditeljica Vendi

- Milojko standardno fantazira i izmišlja, naročito ovih dana. Tek sad ću ih početi mijenjati, neka zapamti. I ostavi me na miru - odrješita je bila Milijana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • istjerivač nejebice 27.04.2020.

    Milijanina lista švalera 🤦‍♂️

  • mdcro24 25.04.2020.

    Taman mislio ova tema zavrsena kad evo opet, jaooooo

  • ucjena 25.04.2020.

    I nije zagrizao travu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare