To je to što me zanima!

Mirjana Hrga javno brani braću Mamić: 'Nemojte mi popovati'

Voditeljica se javnosti obratila preko Facebooka s podužom objavom u kojoj je obranila upravo osuđene, braću, Zdravka i Zorana Mamića. Bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije, poručuje
Vidi originalni članak

Vrhovni sud potvrdio je presudu od šest i pol godina zatvora bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću, dok je njegovom bratu Zoranu smanjena kazna na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

NAJAVIO PRESS KONFERENCIJU Oglasio se bjegunac Z.M.: Pričat ću o svim temama i dokazima koji nisu otkriveni javnosti...

Povodom toga oglasila se Mirjana Hrga na svojem Facebook profilu te na taj način pokušala obraniti braću Mamić.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Uoči uzvrata u Zg, trener Dinama ide u zatvor.

Dolazi zvučni Tottenham.

I sad, nemojte mi popovati kako je pravda iznad svega i kako je "zdravo društvo samo ono bez trule klice koja kvari preostala nevinašca" jer unaprijed najavljujem da mi se ne polemizira.

Mislim da je Tottenham u Zagrebu veća stvar od samog nogometnog događaja i to zna svaka dobronamjerna budala.

Mislim da Zoran radi odličan posao.

I još jedna stvar: bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši.

Da. To je moje mišljenje.

ODLAZI IZ DINAMA Zoran Mamić podnio ostavku nakon presude: 'Ne osjećam se krivim, ali prihvaćam presudu'

Nisu me zadužili, nisu me potplatili, nisam ručala ni ljetovala na njihov račun, nisu mi svojim vezama zaposlili nećake, samo mislim da su napravili puno za hrvatski nogomet kao jedan od najjačih brendova.

Poznajem ih obojicu. Živjeli su nekada davno u selu kraj mojeg rodnog grada. Bili su simpatični momci.

Zdravko je uvijek bio na svoju ruku, najgori za sebe, ali znao je ljudski red. Pomoći sirotinji bez da zvoni na sva zvona, sažalit se nad svakim, počastiti i najzadnju bitangu...

Jednom mi je rekao: "Što misliš koliko sam ja morao dovesti Brazilaca, kupiti po stan, auto roditeljima, platiti kartu da obiđu sina u Hrvatskoj, sinu isto namjestiti stan, auto, plaću a od njih 10 možda jedan vrijedi".

Ponovno kažem - krene li mi sada netko popovati o divljim Hercegovcima koji su upropastili hrvatski nogomet i Dinamo - neću polemizirati. Mislite što hoćete. Možda ste i u pravu. Ja imam svoj dojam."

 

Idi na 24sata

Komentari 210

  • nottonightjosephine 17.11.2021.

    Top female, I tocno precizirano! Da nema Mamica nebi bilo ni hrvataske repke viceprvaka svijeta! Tocnije jos: Hrvatske Nogometne Reprezentacije u Dijaspori!

  • Žuži. 18.03.2021.

    žena lijepo kaže da je to njen dojam.Ona zna i njegovu ljudsku stranu .Ispada da je uzeo sebi,ali dao i drugima.Šta ste je napali..

  • cbda 17.03.2021.

    strasno koje misljenje ima gospođa za posrati i njeno novinarstvo sramota, kao satro kuzi se u nogomet drzi se onoga sto znas i nelupetaj gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare