Sport

Komentari 47

Oglasio se bjegunac Z.M.: Pričat ću o svim temama i dokazima koji nisu otkriveni javnosti...

Oglasio se bjegunac Z.M.: Pričat ću o svim temama i dokazima koji nisu otkriveni javnosti...

Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put otvoreno progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti, napisao je Z.M.

U lipnju 2018. godine bivši čelnik Dinama Z.M. nepravomoćno je osuđen na Županijskom sudu u Osijeku na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja iz Dinama 116 milijuna kuna, a skoro tri godine nakon te presude, Vrhovni sud ju je proglasio pravomoćnom.

Zoranu Mamiću je kazna smanjena na četiri godine i osam mjeseci te je odmah danas podnio ostavku na mjestu trenera i sportskog direktora Dinama.

-  Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu - kazao je Mamić. 

Njegov brat Z.M., bjegunac od hrvatskog pravosuđa, je dan uoči izricanja nepravomoćne presude pobjegao u susjednu BiH gdje se i dan danas nalazi, a nakon što ju je Vrhovni sud potvrdio, Z.M. je najavio press konferenciju na kojoj će, kako je najavio, govoriti o svim temama koje nikad nisu prezentirane u javnosti.

- Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra - napisao je Z.M. (61).