To je to što me zanima!

Mišići ministra Marića obišli su svijet, zvali ga Captain Croatia. Izlazio i s izbornikom Dalićem

Komentari na izgled našeg ministra dolazili su iz raznih država svijeta - od Škotske, Švedske, Slovačke, Grčke, Litve, Francuske, Finske, Njemačke, Argentine, Nizozemske, Portugala pa sve do Amerike
Vidi originalni članak

Sada već bivši ministar financija Zdravko Marić (45) prošle godine je izazvao mnoštvo reakcija na društvenim mrežama kada je na cijepljenju pokazao isklesane mišiće.

U noćnom provodu se 2018. zabavljao i s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na cijepljenju je pokazao nesvakidašnje izdanje. Odjenuo je bijelu majicu kojom je istaknuo mišiće na prsima, rukama i trbuhu.

Osim što je privukao pažnju hrvatske javnosti, njegov modni stil primijećen je u svijetu. Na stranici Reddit objavljena je njegova fotografija sa cijepljenja. Izazvao je više od sedamsto komentara te 15 tisuća reakcija korisnika.

- Kapetan Croatia? - uspoređivali su ministra s poznatim fiktivnim superjunakom.

Korisnici Reddita, koji su komentari izgled našeg ministra, dolaze iz raznih država svijeta - od Škotske, Švedske, Slovačke, Grčke, Litve, Francuske, Finske, Njemačke, Argentine, Nizozemske, Portugala pa sve do Amerike. 

'IDE NA VEĆU PLAĆU' Lalovac o Mariću: Iznenadilo me jer je došlo u noćnim satima. Sav taj tajming je misteriozan

Prije četiri godine Marića su ulovili u provodu s društvom kojem se pridružio i Zlatko Dalić. Marić je počeo s pivom, a kasnije je nazdravljao s društvom. Iako nije “udijelio” koju novčanicu izvođačima, ponašao se kao da je na plesnom podiju potpuno sam.

- Bila je to normalna zabava u krugu mojih prijatelja, a među njih spada i hrvatski nogometni izbornik. Malo smo se podružili i zabavili, ništa posebno - objasnio nam je tada ministar.

Tadašnji ministar financija s Dalićem je zapjevao pjesmu 'Nije u šoldima sve'. Dalić i supruga Davorka nazdravljali su s ministrom te komplimentirali pjevačeve vokalne sposobnosti.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA SONJOM KOVAČ:

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dagi 66 06.07.2022.

    gdje su tu mišići?

  • nikolina26 06.07.2022.

    i moji su se misici osusili od dobrog standarda u ovih 30 godina

  • jamesbond7777 06.07.2022.

    Izlazio sa dalicem😂😂😂Ha-ha onda je to too

Komentiraj...
Vidi sve komentare