To je to što me zanima!

'Mislili ste da imam glavu punu kose, pogledajte malo bolje...'

Na mojoj ćelavoj glavi radi nekoliko stručnjaka i na kraju izgleda kao da zaista imam kosu. Oboje mi tjeme, crtaju kosu, sigurno koriste kremu za cipele, kaže glumac
Vidi originalni članak

U filmu 'Pretty in Pink' iz 1986. ima jako gustu i savršeno začešljanu 'grivu', no ti su dani sad davna prošlost. Bujna kosa postala je nešto čega se Jon Cryer (48), najpoznatiji kao Alan Harper iz serije 'Dva i pol muškarca', sada samo sa sjetom prisjeća.

- Kad vam se učini da i dalje imam bujnu kosu, morate znati da je riječ o jako dobro razrađenoj iluziji. Na mojoj ćelavoj glavi radi nekoliko stručnjaka i na kraju izgleda kao da zaista imam kosu - otkrio je glumac u showu Conana O’Briena. Dodao je kako je zapravo zadivljen razinom izvrsnosti svojih frizera koji prikrivaju njegovu ćelavost bez da mora nositi tupe. 

- Jednostavno mi oboje tjeme, nacrtaju kosu, uvjeren sam da koriste kremu za cipele. Na kraju me posipaju puderom - rekao je Jon.

'Frizura nije vodootporna'

- Ako padne kiša, to znači da jednostavno nemate sreće jer vam frizura doslovno iscuri s glave. Sreća pa vam obrve štite oči i bujicu s tjemena usmjeravaju sa strane da ne oslijepite - šali se Jon. 

Dodaje kako je na snimanju zadnje sezone 'Dva i pol muškarca' morao nositi steznik. To je, kaže, bilo jako zanimljivo jer se nekoliko puta onesvijestio od siline pritiska. 

- Da sam prije znao da postoje steznici koji obuhvaćaju cijelo tijelo, nikada se ne bih mučio u teretani - šali se Jon. Dodaje da je ipak malo ponižavajuće jer steznik ne može sam navući, već mu netko mora pomoći, a salo koje ima viri mu ispod rubova steznika i izgleda jako neatraktivno.   

Zvijezde 'Dva i pol muškarca', najplaćeniji televizijski glumci

Idi na 24sata

Komentari 25

  • basketgirl 13.11.2013.

    şvaka čast frizerima

  • kung fu panda 13.11.2013.

    smiješan tip

  • mirooo2222 13.11.2013.

    definitivno najbolja serija svih vremena.nema epizode koju nisam gledao minimalno dvaput.

Komentiraj...
Vidi sve komentare