Obavijesti

Show

Komentari 25

'Mislili ste da imam glavu punu kose, pogledajte malo bolje...'

'Mislili ste da imam glavu punu kose, pogledajte malo bolje...'
10

Na mojoj ćelavoj glavi radi nekoliko stručnjaka i na kraju izgleda kao da zaista imam kosu. Oboje mi tjeme, crtaju kosu, sigurno koriste kremu za cipele, kaže glumac

VIDEO

U filmu 'Pretty in Pink' iz 1986. ima jako gustu i savršeno začešljanu 'grivu', no ti su dani sad davna prošlost. Bujna kosa postala je nešto čega se Jon Cryer (48), najpoznatiji kao Alan Harper iz serije 'Dva i pol muškarca', sada samo sa sjetom prisjeća.

- Kad vam se učini da i dalje imam bujnu kosu, morate znati da je riječ o jako dobro razrađenoj iluziji. Na mojoj ćelavoj glavi radi nekoliko stručnjaka i na kraju izgleda kao da zaista imam kosu - otkrio je glumac u showu Conana O’Briena. Dodao je kako je zapravo zadivljen razinom izvrsnosti svojih frizera koji prikrivaju njegovu ćelavost bez da mora nositi tupe. 

- Jednostavno mi oboje tjeme, nacrtaju kosu, uvjeren sam da koriste kremu za cipele. Na kraju me posipaju puderom - rekao je Jon.

'Frizura nije vodootporna'

- Ako padne kiša, to znači da jednostavno nemate sreće jer vam frizura doslovno iscuri s glave. Sreća pa vam obrve štite oči i bujicu s tjemena usmjeravaju sa strane da ne oslijepite - šali se Jon. 

Dodaje kako je na snimanju zadnje sezone 'Dva i pol muškarca' morao nositi steznik. To je, kaže, bilo jako zanimljivo jer se nekoliko puta onesvijestio od siline pritiska. 

- Da sam prije znao da postoje steznici koji obuhvaćaju cijelo tijelo, nikada se ne bih mučio u teretani - šali se Jon. Dodaje da je ipak malo ponižavajuće jer steznik ne može sam navući, već mu netko mora pomoći, a salo koje ima viri mu ispod rubova steznika i izgleda jako neatraktivno.   

Zvijezde 'Dva i pol muškarca', najplaćeniji televizijski glumci

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin