To je to što me zanima!

Mišo Kovač osjeća se dobro, evo kada bi trebao izaći iz bolnice

Prošli tjedan završio je na bolničkom liječenju. Ivana Kovač tad je poručila kako je pjevač dobro i kako samo ima povišenu temperaturu, a 24sata doznaje nove informacije
Vidi originalni članak

Legendarni Mišo Kovač (82) završio je u splitskoj bolnici prošli ponedjeljak zbog povišene tjelesne temperature. Pjevač je, kako smo pisali, imao respiratorne probleme te su mu dali antibiotike. Danas smo doznali nove informacije o njegovu stanju.

DOKUMENTARAC IZLAZI USKORO Redatelj Živković: Nitko me ne može spriječiti da objavim film o najvećoj legendi - Miši Kovaču

- Tata je dobro. Za nekoliko dana puštaju ga iz bolnice - rekla nam je Mišina kći Ivana Kovač. Temperatura mu je pod kontrolom, odnosno vratila se u normalu.

Ivana nam je prošli utorak rekla kako su legendarna pjevača preventivno odvezli u bolnicu i da će ga liječnici kratko zadržati.

KĆI MIŠE KOVAČA Ivana Kovač otkriva: 'Imala sam tremu pjevati pred ocem. U toj pjesmi sam očajna, izbrišite je'

- Istina je, Mišo je u bolnici. Nije ništa strašno, dobio je sinoć temperaturu. Čujte, kod njega nije temperatura, kao kod normalne osobe, pa ga moramo odvesti u bolnicu. To je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa ga onda pustiti doma - objasnila je.

Mišo inače ima, kako je pisao Jutarnji, kroničnu opstruktivnu bolest pluća pa je ovo hospitaliziranje ujedno i mjera opreza. Nekoliko je puta u zadnjih nekoliko godina pjevač završio u bolnici, a gotovo uvijek su bili problemi ovakve prirode. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dalmatinka😇 05.12.2023.

    Nemogv vjerovati koji bolesni komentari, sramota, glavno da veličate srbe po portalu.

  • ifana 05.12.2023.

    30% U bolnici 30% na pozornici za zivota. 5% s obitelji i zenama ostalih 35% sirenje ruku kad on ne cuje

  • kaznionica 5+ 05.12.2023.

    čovjek koji ne zna odakle je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare