To je to što me zanima!

Mitch ne može biti ponosniji: Kći Hayley je plus size model

Legendarni Mitch Buchannon koristi slavu kako bi pomogao djeci u poslu pa je tako uhvaćen kako pozira u New Yorku gdje je njegova kći Hayley promovirala plus size odjeće brenda Marina Rinaldi
Vidi originalni članak

Legendarni američki glumac David Hasselhoff (66) iskoristio je svoju planetarnu popularnost da pomogne kćeri Hayley (26) u reklamiranju plus size odjeće popularnog talijanskog brenda u New Yorku.

David je, kako kaže, ponosan otac i iskorištava svaku priliku kako bi pomogao svojim kćerima Hayley i Taylor-Ann (29) u promociji.

Mlađa kći slavnog Mitcha iz 'Spasilačke službe' inače je uspješan plus size model. Neko vrijeme se bavila glumom kao tata, no nakon toga se posvetila manekenstvu i od tada često hoda revijama i pojavljuje se na naslovnicama modnih magazina.

Podsjetimo, Hasselhoff se prije manje od mjesec dana 'brćkao se u hrvatskom plićaku', a posjetom Lijepoj našoj pohvalio se na Instagramu.

- Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku - komentirao je tada slavni 'Mitch' koji je osim Hrvatske, u sklopu rute posjetio Grčku, Crnu Goru i Albaniju.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • tebreks 16.07.2019.

    Pustimo to sad što je plus size model, ali ona je žena rijetko ružnog lica jbt pas, plus što ima muškobanjastu kockastu vilicu.

  • Ana578 15.07.2019.

    Užas jedan! Tako mlada a toliko visi na sve strane!

  • PraznaSlama_1 14.07.2019.

    Mora da tata placa, nit je zgodna nit je cemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare