Show

Komentari 71

Hoff ne može biti ponosniji na kćerinu plus size karijeru

Mitch ne može biti ponosniji: Kći Hayley je plus size model

Legendarni Mitch Buchannon koristi slavu kako bi pomogao djeci u poslu pa je tako uhvaćen kako pozira u New Yorku gdje je njegova kći Hayley promovirala plus size odjeće brenda Marina Rinaldi

Legendarni američki glumac David Hasselhoff (66) iskoristio je svoju planetarnu popularnost da pomogne kćeri Hayley (26) u reklamiranju plus size odjeće popularnog talijanskog brenda u New Yorku.

David je, kako kaže, ponosan otac i iskorištava svaku priliku kako bi pomogao svojim kćerima Hayley i Taylor-Ann (29) u promociji.

Mlađa kći slavnog Mitcha iz 'Spasilačke službe' inače je uspješan plus size model. Neko vrijeme se bavila glumom kao tata, no nakon toga se posvetila manekenstvu i od tada često hoda revijama i pojavljuje se na naslovnicama modnih magazina.

Podsjetimo, Hasselhoff se prije manje od mjesec dana 'brćkao se u hrvatskom plićaku', a posjetom Lijepoj našoj pohvalio se na Instagramu.

- Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku - komentirao je tada slavni 'Mitch' koji je osim Hrvatske, u sklopu rute posjetio Grčku, Crnu Goru i Albaniju.