To je to što me zanima!

Mlađa sestra Britney Spears javno ju podupire: 'Rekla je što osjeća, uvijek ću biti potpora'

'Od kad sam rođena, volim i podupirem svoju sestru. Briga me ako želi pobjeći negdje daleko ili ako želi dominirati svijetom, ja sam joj potpora i zanima me jedino njena sreća'
Vidi originalni članak

Jamie Lynn Spears (30), mlađa sestra Britney Spears (39) nedavno je na društvenim mrežama progovorila o problemima s kojima se Britney suočava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emotivna Jamie u nekoliko objava naglasila je koliko je ponosna na sestru jer se zauzela za sebe i javno iskazala nezadovoljstvo.

PUT DO ZVIJEZDA 3. DIO Skrbništvo nad Britney: Kako je došlo do #FreeBritney i suđenja je li on brižan otac ili zlostavljač

- Jedini razlog zašto ranije nisam javno ništa rekla je zato što sam čekala Britney da ona sama smogne snagu da nešto kaže. Sada je jasno rekla što osjeća i misli i vjerujem da mogu pratiti njen primjer - napisala je glumica.

- Od kad sam rođena, volim i podupirem svoju sestru. Briga me ako želi pobjeći negdje daleko ili ako želi dominirati svijetom, ja sam joj potpora i zanima me jedino njena sreća - objašnjava.

Podsjećamo, Britney je prošlog tjedna prekinula šutnju o odnosu s ocem Jamijem, ali i drugim osobama koje su upravljale njenim privatnim životom i bogatstvom od preko 300 milijuna kuna više od 13 godina. Cijeli slučaj je sada na sudu koji će odlučiti hoće li prekinuti skrbništvo oca nad nekadašnjom velikom glazbenom zvijezdom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Analno uzgajanje krumpira 29.06.2021.

    Ups aj didit agejn put tu fingera in maj but and vomiton flor

  • nap 29.06.2021.

    Ovo postalo ko televisa presenta

Komentiraj...
Vidi sve komentare