Show

Komentari 2

Mlađa sestra Britney Spears javno ju podupire: 'Rekla je što osjeća, uvijek ću biti potpora'

Mlađa sestra Britney Spears javno ju podupire: 'Rekla je što osjeća, uvijek ću biti potpora'

'Od kad sam rođena, volim i podupirem svoju sestru. Briga me ako želi pobjeći negdje daleko ili ako želi dominirati svijetom, ja sam joj potpora i zanima me jedino njena sreća'

Jamie Lynn Spears (30), mlađa sestra Britney Spears (39) nedavno je na društvenim mrežama progovorila o problemima s kojima se Britney suočava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Emotivna Jamie u nekoliko objava naglasila je koliko je ponosna na sestru jer se zauzela za sebe i javno iskazala nezadovoljstvo.

- Jedini razlog zašto ranije nisam javno ništa rekla je zato što sam čekala Britney da ona sama smogne snagu da nešto kaže. Sada je jasno rekla što osjeća i misli i vjerujem da mogu pratiti njen primjer - napisala je glumica.

FILE PHOTO: Actor Jamie Lynn Spears arrives at the 50th Annual Country Music Association Awards in Nashville

- Od kad sam rođena, volim i podupirem svoju sestru. Briga me ako želi pobjeći negdje daleko ili ako želi dominirati svijetom, ja sam joj potpora i zanima me jedino njena sreća - objašnjava.

Once Upon A Time In Hollywood Premiere - Los Angeles

Podsjećamo, Britney je prošlog tjedna prekinula šutnju o odnosu s ocem Jamijem, ali i drugim osobama koje su upravljale njenim privatnim životom i bogatstvom od preko 300 milijuna kuna više od 13 godina. Cijeli slučaj je sada na sudu koji će odlučiti hoće li prekinuti skrbništvo oca nad nekadašnjom velikom glazbenom zvijezdom.