To je to što me zanima!

Mojmira u RTL Direktu potpuno drugačija: 'Dan bez make-upa'

Poznata voditeljica za večerašnju je emisiju skratila vrijeme spremanja jer se nije našminkala. Gledateljima je izgledala potpuno drugačije, a na kraju emisije je otkrila da je 'no make-up day'
Vidi originalni članak

Voditeljica Mojmira Pastorčić večeras je vodila RTL Direkt bez šminke, a promjenu su odmah uočili brojni gledatelji. Na društvenim mrežama komentirali su Mojmiru i podržali ju.

- Možda ste primijetili da danas malo drugačije izgledam nego inače. E pa danas je 'no make-up day', iliti dan bez šminke - objasnila je na kraju emisije pa dodala:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Možda ne u Hrvatskoj, ali u nekim drugim zemljama to je dan kad je bitno prirodno, dan kad trebate biti zadovoljni takvi kakvi jeste, dan kad je bitna osobnost, ne ljepota. Dan kada nesavršenosti treba ponosno nositi, ne skrivati. Bitan je sadržaj, ne izgled, barem u ovoj emisiji. Hvala vam što gledate, pusa, bok - zaključila je.

Mojmira je vodila emisiju u svom uobičajenom tonu, a na sebi je imala plavi sako. U studiju je gostovao Ljubo Ćesić Rojs (64), a na kraju emisije voditeljica je objasnila kako je danas dan bez šminke. 

STIŽE NOVI PROJEKT Zoran Šprajc se oprostio od RTL Direkta: Ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja...

- Prvi put vidim da netko vodi emisiju bez šminke - napisala je jedna od gledateljica, a druga je dodala da ju je prizor oduševio.

 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • tgar 27.04.2022.

    Moj Ira je kraljica i bez šminke

  • Zlatna Vuga 27.04.2022.

    Kad sam vidjela da je bez šminke pomislila sam da se nije stigla našminkati, dok nije rekla u čemu je stvar. Ma super je ona i bez šminke samo smo naviknuli da se žene na tv-u šminkaju. Šminkanje je gotovo kao dio kulture i higijene.

  • Dagi 66 27.04.2022.

    ne pomaže njoj ni šminka

Komentiraj...
Vidi sve komentare