Show

Komentari 98

Zoran Šprajc se oprostio od RTL Direkta: Ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja...

Zoran Šprajc se oprostio od RTL Direkta: Ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja...

Numerolozi kažu ako često vidite broj dva da je došlo vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo, rekao je na kraju večerašnje emisije televizijski voditelj

Televizijskog voditelja Zorana Šprajca (54) u utorak smo imali priliku posljednji put vidjeti u emisiji RTL Direkt koju je vodio dugih sedam godina.

Naime, televizijski voditelj zadnji je put vodio ovu emisiju.

- Vidimo se sutra, ali po zadnji put u ovoj emisiji. Pa svakako dođite na oproštajku - pozvao je sve gledatelje Šprajc u ponedjeljak na kraju emisije.

U svojoj posljednjoj emisiji nakon priloga o posebnom datumu 22.2.2022. počeo se opraštati od gledatelja ispred malih ekrana.

- Numerolozi kažu ako često vidite broj dva da je došlo vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo. Prije sedam godina na ekranima se pred vama pojavio jedan momak. Emisija je bila čudna, ali nije ni on bio baš normalan - rekao je Šprajc pa se prisjetio nezaboravnih trenutaka emisije u ovih sedam godina.

- Što reći na kraju, najbolje ono što je jednom rekao Ćaća - ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja. Idućih sedam godina ovu emisiju vodit će Mojmira Pastorčić. Budite uz nju kao što ste bili uz mene - pozvao je Šprajc na kraju gledatelje.

Ranije je rekao, u intervjuu za svoju matičnu TV kuću, da je s RTL Direktom postigao sve što je htio i da je vrijeme za krenuti dalje. Tako će postati dio novog programskog projekta, ali detalje o velikoj promjeni nije još htio odavati u potpunosti, osim što je otkrio da ostaje na RTL-u.

- O da, 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu - rekao je za RTL.hr.

Voditelj je poznat po 'oštrom jeziku' pa bi se dalo naslutiti da bi njegov novi projekt mogao biti usmjeren upravo tome. Osim na malim ekranima, Šprajc se upušta u javne rasprave i na društvenim mrežama na kojima je često aktivan.

POGLEDAJTE VIDEO: LIVE S MIJOM DIMŠIĆ

Najčitaniji članci