To je to što me zanima!

Na Bundeku pozornicu zapalili Soul Fingersi, danas pjeva Let3

Nastavlja se najbolji festival dobre klope, cuge i mjuze. Uz bogatu ponudu hrane i pića, posjetitelji Chill&Grill festivala uživaju u vrhunskoj glazbi. Publiku zabavlja Soul Fingers, a danas nastupa legendarni Let 3...
Vidi originalni članak

Posjetitelji Chill&Grill festivala i dalje uživaju u odličnoj glazbi. Praznik rada itekako se slavio na zagrebačkom Bundeku, gdje su publiku zabavljali Soul Fingersi. Atmosferu je prethodno zagrijao bend EOT.

- Dobra večer, Zagreb! Idemo, da vas čujem - tim riječima publiku su pozdravili braća Denis (50) i Haris Ahmetašević (53), a zatim su zapjevali 'You really got me'. Na pozornicu se kao iznenađenje večeri popela hrvatska rock i jazz pjevačica Valerija Nikolovska

Inače, Soul Fingers je hrvatski soul i funk glazbeni sastav koji su braća osnovali 1991., a do sada su održali preko 1700 koncerata. Imali su priliku dijeliti binu s velikim svjetskim glazbenim imenima te su gostovali na brojnim glazbenim i filmskim festivalima diljem svijeta.

Dobra glazba na Chill&Grill festivalu nastavlja se i ostatak tjedna. U četvrtak, 2. svibnja, na rasporedu je legendarni Let 3. Predviđeno je da festival u petak zatvore Kojoti i Nipplepeople

Sponzori

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Vidimo se na Chill&Grillu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • giovanni123 02.05.2019.

    Gase li još ili?!?! Vatra guta stolove !!🤭😩😩😩😩

  • 02.05.2019.

    Bravo Soul Fingers jer ne podliježete sveopćem trendu folka, kakav se na žalost rado sluša i kod nas. Vi ste majstori za ritam i super atmosferu!

  • 02.05.2019.

    vi iz publike jedva da se gibaju. Meni tako ne izgleda zapaljena publika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare