To je to što me zanima!

Na koncert Karleuše uletjela policija zbog dojave o bombi

Karleuša je najavila posljednju pjesmu i otpjevala je. Onda je ušla policija i evakuirala sve, ali bila je riječ o lažnoj dojavi ispričao je za bosanske medije jedan posjetitelj koncerta
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) održala je koncert u Banjoj Luci, a pred sam kraj nastupa, koji ni kiša nije mogla spriječiti, stigla je anonimna dojava o bombi, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako pišu bosanski mediji, dojava je stigla desetak minuta prije ponoći, a nakon toga je izvršen pregled i ustanovljeno je da nema opasnosti.

- Karleuša je najavila posljednju pjesmu i otpjevala je. Onda je ušla policija i evakuirala sve - ispričao je za Nezavisne jedan posjetitelj koncerta.

BEZ 'MANE' Ovo je Karleuša prije Instagram filtera: Šetala rivom u prozirnoj leopard haljini i otkrila guzu

Policija je priopćila da njeni pripadnici rade na rasvjetljavanju ove lažne prijave i otkrivanju osobe koja ju je podnijela.

- Sinoć oko 23.50 sati nepoznata osoba je telefonom pozvala Policijsku upravu Banja Luka i prijavila da je u toaletu ugostiteljskog objekta u naselju Ada u Banjoj Luci postavljena eksplozivna naprava. Izvršenim provjerama i vještačenjem PDZ utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi - priopćili su iz Policijske uprave Banja Luka.

Ovo nije prva lažna dojava o bombi na Karleušinom koncertu. Kada je 2013. godine trebala nastupati u jednom noćnom klubu u Tuzli, koncert je kasnio zbog dojave o bombi.

- Točno je da je policija dobila dojavu o postavljenoj bombi. Ispraznili su cijeli hotel i klub u kojem je bio veliki broj ljudi. Naravno da ništa nije nađeno i održala sam koncert bez ikakvih problema. Bosanci su moja braća i nikakva bomba ne može pokvariti odnos između mene i mojih tamošnjih fanova. Jedina bomba te večeri bila sam ja - izjavila je tada Jelena.

POGLEDAJTE VIDEO: GIBONNI O NASTUPIMA

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dr.miki mali 10.08.2022.

    Ko još ide na njene koncerte????Bože sačuvaj, strašilo od silikona,neka samo jednu otpjeva bez pratečih vokala pa da vidimo??ha ha hanebi ju ma Bože ,ma ni lopatom 

  • KARL_3 10.08.2022.

    Ona je bomba al u smislu da izgleda koda su je pogodili geleri😂

  • profić 10.08.2022.

    Ni jedna bomba ju nemože zaustavit dok nebude buuum.

Komentiraj...
Vidi sve komentare