Obavijesti

Show

Komentari 47

Ovo je Karleuša prije Instagram filtera: Šetala rivom u prozirnoj leopard haljini i otkrila guzu

Ovo je Karleuša prije Instagram filtera: Šetala rivom u prozirnoj leopard haljini i otkrila guzu
9

Karleuša je poznata po svojim golišavim fotografijama na društvenim mrežama na kojima uvijek ponosno pokazuje svoje tijelo zbog čega ju njeni obožavatelji uvijek hvale

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) ovih dana hvali se besprijekornim tijelom na društvenim mrežama dok pozira na jahti u oskudnim bikinijima. I dok ona na fotografijama pokazuje savršeno oblikovanu guzu, naš čitatelj zabilježio je kako pjevačica izgleda uživo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na fotografijama koje je objavila Karleuša, guza joj je mnogo veća i okruglija što je njene obožavatelje ostavilo bez teksta.

Naš čitatelj je Jelenu fotografirao u Budvi kako šeta prema jahti i ulazi na nju dok na sebi ima usku prozirnu haljinu s leopard uzorkom, šešir i sunčane naočale.

- Pjevačica je bila u žurbi - objasnio nam je.

Prozirna haljina iscrtavala je njeno tijelo, a za razliku od fotografija na Instagramu, čini se da se Jelena zaigrala s filterima.

Karleuša je poznata po svojim golišavim fotografijama na društvenim mrežama na kojima uvijek ponosno pokazuje svoje tijelo zbog čega ju njeni obožavatelji uvijek hvale.

Za njih je njena 'besprijekorna' linija 'ideal ljepote' zbog savršenih proporcija tijela koje možemo vidjeti na njenom Instagram profilu.

Karleuša na jahti u izdanju seksi Barbie opet provocira: 'Što nam to radiš? Pa ti nisi normalna...'
Karleuša na jahti u izdanju seksi Barbie opet provocira: 'Što nam to radiš? Pa ti nisi normalna...'

Ovo nije prvi put da je Jelena iznenadila svojim stvarnim izgledom. Prije dva mjeseca mnogi su se zgrozili kada je u jednom klubu u Zagrebu tijekom nastupa zatresla svojom guzom.

Jelena je energično plesala i pjevala u crnom bodiju s tanga gaćicama. Iako na društvenim mrežama često govori kako je 'savršena', jedan od fanova snimio ju je u ne tako savršenom trenutku. 

I dok su ju neki pohvalili, mnogi su je kritizirali jer na Instagramu koristi previše filtera kako bi izgledala savršeno.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI