To je to što me zanima!

Na premijeri filma 'Creed III' u Zagrebu boksačko natjecanje, poznati su pokazali vještine

Na premijeri su se našla neka poznata lica među kojima su Renata Sopek, Neven Ciganović i Davor Garić. Stigli su i boksači Marko Milun, Luka Ćurković, Igor Pokrajac i Dominik Etlinger
Vidi originalni članak

Za sve ljubitelje boksa, od četvrtka se u kinima prikazuje novi film 'Creed III'. Nakon premijere, uzvanici su mogli sudjelovati u boksačkom natjecanju pod vodstvom Marija Petrekovića (50).

ROCKYJEV KRAJ? Creed 3 je prvi film u sagi bez Rockyja, a Stallone je sad otkrio i detalje nepostojećeg Rockyja 7

Na premijeri filma našli su se Neven Ciganović, Renata Sopek, Sandi Pego, Davor Garić, Mijo Matić, Ariana Piknjač, Dario Marčac i TikTok zajednica 'CREW'.

U sklopu premijere održano je natjecanje Creed vs. Ti, boksački challenge pod vodstvom Maria Petrekovića. Brojni posjetitelji su pokazali svoje vještine u ringu. 

Boksači, MMA borci i hrvači Igor Pokrajac, Marko Milun, Luka Ćurković, Dominik Etlinger došli su spremni za finalni meč, a neki su i stupili u ring sinoć na premijernom prikazivanju filma u CineStaru u Z centru. Ipak, ekipa CREW-a odnijela je pobjedu.

USKORO NA VELIKOM EKRANU Creed III stiže u kina početkom iduće godine: Pogledajte trailer

Priča prati lik Adonisa Creeda koji nakon što je dominirao svijetom boksa, napreduje u karijeri i obiteljskom životu. Prošle su godine otkako je on šokirao svijet pojavivši se niotkuda i osvojivši titulu u teškoj kategoriji koju su nekoć imali njegov pokojni otac Apollo Creed, i mentor Rocky Balboa. 

'Creed III' je priča i o njegovoj supruzi Bianci koju ponovo glumi Tessa Thompson (39). Njena uspješna glazbena karijera prerasta u producentsku, a njihova mlada kćer Amara želi boksati poput svog oca. Baš kada budućnost izgleda blistavo, Adonisova prošlost zadati će snažan udarac koji nije očekivao. 

'ZNOJ, KRV I AKCIJA' Creed III stigao u kina: Michael B. Jordan producent je filma

U tinejdžerskim danima Adonisa je trenirao  Damian Anderson, stariji lik iz popravnog doma u kojem je Adonis živio. Kad ih je nasilni ulični incident doveo u opasnost, Dame je završio na odsluženju 18 godina zatvora.

Nakon puštanja na slobodu dolazi Adonisu tražeći priliku da se bori protiv Chaveza za naslov. On se tada mora suočiti s ogorčenim i ljubomornim čovjekom koji mu je nekoć bio prijatelj.


 
Michael B. Jordan
(36), glavni glumac te redatelj i producent filma je prilikom premijere izjavio kako je ovo film koji treba gledati na velikom platnu.

- Borbe, akcija - želite to vidjeti izbliza i osobno, želite osjetiti svaki udarac i ga, vidjeti svaku kap znoja i kap krvi. Ovo je film koji će vas nasmijati, rasplakati i razveseliti - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blago tebi jesi pametan 03.03.2023.

    Petreković i Ciganović, majko mila koji anti-likovi. Prisjeo mi doručak

Komentiraj...
Vidi sve komentare