Obavijesti

Show

Komentari 1

Creed III stigao u kina: Michael B. Jordan producent je filma

Creed III stigao u kina: Michael B. Jordan producent je filma
4

Ovaj film ne govori o borbi jednog čovjeka protiv drugog za naslov svjetskog prvaka već o tome da trebamo izazvati sami sebe i dokazati sebi da je naše postojanje legitimno, rekao je Michael B. Jordan

VIDEO

Od danas u kinima možete pogledati CREED III, novi film Michaela B. Jordana koji je uz glavnu ulogu Adonisa Creeda, preuzeo i redateljsku palicu u trećem dijelu poznate franšize. Michael B. Jordan je ujedno i producent filma, a CREED III u distribuciji Blitz filma na velikom platnu možete gledati i u najprestižnijim kino formatima: IMAX®, 4DX® i Extreme.

- Htio sam da moj film odražava lekcije koje sam naučio u životu. Lekcije o tome da budemo ljubazni jedni prema drugima, ali najviše prema sebi. Većina nas nije naučena na to. Želio sam da se moj film također pozabavi pitanjima toksične muževnosti i onoga što se događa kada se ne suočite sa svojom prošlošću, kada ne pričate o svojoj traumi i boli i ne radite na iscjeljenju - rekao je Jordan prilikom promocije filma.

Glamurozna večer u kinu: Na proslavu stigli Tara Thaller, Enis Bešlagić, Iva Radić i brojni drugi
Glamurozna večer u kinu: Na proslavu stigli Tara Thaller, Enis Bešlagić, Iva Radić i brojni drugi

Dodao je da je oprost glavni dio svakog sukoba.

- Jer je to jedini način da prevladate ono s čime se suočavate, a suočavanje sa samim sobom na stvaran način je način na koji napredujete u iscjeljenju. U središtu filma "Creed III" je oprost. Opraštanje sebi i drugima. Bez obzira tko ste ili kakve su vaše okolnosti, možete prevladati svoju prošlost, možete prevladati svaku prepreku - objasnio je Michael te dodao:

- Ovaj film ne govori o borbi jednog čovjeka protiv drugog za naslov svjetskog prvaka već o tome da trebamo izazvati sami sebe i dokazati sebi da je naše postojanje legitimno, da zaslužujete svoje blagoslove. Da vjerujete da ste ono što kažete da jeste i da je sve što ste učinili doista važno.


Nakon što je dominirao svijetom boksa, Adonis je napredovao u karijeri i obiteljskom životu. Prošle su godine otkako je Adonis Creed šokirao svijet pojavivši se niotkuda i osvojivši titulu u teškoj kategoriji koju su nekoć imali njegov pokojni otac, Apollo Creed, i mentor, Rocky Balboa.

'Creed III' je priča o Donnieju i njegovoj supruzi Bianci - koju ponovo glumi Tessa Thompson - u osvitu nove ere. Biancina uspješna glazbena karijera prerasta u producentsku, a njihova mlada kćer Amara želi boksati poput svog oca. Život je postao ljepši nego što je Adonis ikada zamišljao da može biti, unatoč zdravstvenim poteškoćama s kojima se suočava njegova voljena majka, Mary-Anne, koju ponovo utjelovljuje zvijezda Phylicia Rashad.

Event za koji se tražila pozivnica više!
Event za koji se tražila pozivnica više!

Baš kada budućnost izgleda blistavo, Adonisova prošlost zadaje snažan udarac koji nije očekivao. U tinejdžerskim danima Adonisa je trenirao  Damian "Dame" Anderson, stariji klinac iz popravnog doma u kojem je Adonis živio. Kad ih je nasilni ulični incident doveo u opasnost, Dame je završio na odsluženju 18 godina zatvora. Nakon puštanja na slobodu dolazi Adonisu tražeći priliku da se bori protiv Chaveza za naslov. Adonis se mora suočiti s ogorčenim i ljubomornim čovjekom koji mu je nekoć bio prijatelj.

- Ovo je film koji treba gledati na velikom platnu! Borbe, akcija - želite to vidjeti izbliza i osobno, želite osjetiti svaki udarac, čuti svaki udarac, vidjeti svaku kap znoja i kap krvi. Ovo je film koji će vas nasmijati, rasplakati i razveseliti! Želim da svi odu iz kina osjećajući se dobro - zaključio je Jordan.

Uz Michaela B. Jordana u filmu glume još i Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent i Phylicia Rashad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin