To je to što me zanima!

Na premijeri filma zalio Leonu Paraminski pjenušavim vinom

PREVELIKA GUŽVA Konobar se morao probijati između ljudi. Poskliznuo se te ispustio pladanj s pjenušcem na crveni tepih. Stakla je bilo na sve strane...
Vidi originalni članak

Bilo je strašno. Mene nije puno zalio, samo par flekica, no gospođa koja je bila ispred njega bila je mokra od glave do pete, kazala je jučer Leona Paraminski (28) na promociji 100. broj časopisa Elle u zagrebačkom kinu Europa.

Bila je u društvu dečka Tina Komljenovića (28). Te večeri bila je i premijera dokumentarnog filma 'Luda ljubav' o francuskom dizajneru Yves Saint Laurentu. Prije početka filma gosti su uživali u pjenušcu. Konobari su se s pladnjevima morali probijati između posjetitelja. No zbog prevelike gužve konobar se spotaknuo te ispustio pladanj s vinom na crveni tepih. 

Konobaru bilo je neugodno, a gospođa, koju je cijelu zalio, smješkala se dok se s nje cijedio pjenušac. Zaposlenici su pokupili razbijeno staklo pa je tulum nastavljen. 

Na premijeri je bila i Iva Majoli (33). Otkrila je da na komad odjeće zna potrošiti od petsto do tisuću kuna, no najbolje se osjeća u trapericama. Suprug Stipe Marić nije bio s njom (31). Kod kuće je čuvao kćer Miju (4).

Leona se još ne želi udati za Tina

Glumica i magistar elektrotehnike u vezi su dvije godine. Leona Paraminski kaže da ju je Tin osvojio humorom i jer je nekonvencionalan kao i ona. Nema se namjeru još udati, a nedavno je otkrila da bi dečku oprostila preljub jer to smatra ljudskim. Prije veze s Tinom bila je s producentom, Borisom Meštrovićem.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • happy little boozer cener 15.04.2011.

    jao pa to je strasno nabijem i nju i njenog decka na ku... napuderisana krm........

  • Dolly01 27.02.2011.

    Hahahaha, dosadnu plavu plišanu haljinu.... :-P Yeah, bar nešto zanimljivo ...

  • zubo.pit 25.02.2011.

    E frende,frende nije tacna za tebe,pa ti i to odavno znaš ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare