To je to što me zanima!

Na premijeri 'Spider-Mana' svi su gledali samo u atraktivnu Zendayu, a ona stigla s dečkom

Zendaya i Tom Holland su 'ukrali' svu pažnju na svjetskoj premijeri filma 'Spider-Man: No Way Home u Los Angelesu' u ponedjeljak, a Marvelov hit film stiže u hrvatska kina 17. prosinca
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Euphorije', Zendaya (25) je u pratnji svog dečka Toma Hollanda (25) na Premijeri Spider-Man: No Way Home zasjenila i ostavila bez daha obožavatelje u Maison Valentino haljini s visokim prorezom na lijevoj nozi i dubokim dekolteom s uzorkom paukove mreže, dok je Holland izgledao elegantno u smeđe-čokoladnom odijelu. 

Haljina bila je bez leđa s izuzetkom tankih crnih naramenica i ukrašena je svjetlucavim crnim perlama oblikovanim tako da podsjećaju na paukovu mrežu. Emmyjem nagrađena glumica haljinu je uparila s Christian Louboutin štiklama. Također je nosila masku za oči s perlama i čipkom koja je bila oblikovana tako da podsjeća na glamuroznog crnog pauka.

Cijeli izgled sastavio je njezin stilist Law Roach koji je pomogao u stvaranju još jednog kultnog modnog trenutka za Zendayu, a također je dizajnirao i Hollanda za premijeru.

Holland je zračio je srećom sa Zendayom pored sebe dok su pozirali za nekoliko zajedničkih fotografija. Par je međutim stigao odvojeno, a Holland je bio uzbuđen kada je čuo vriskove koji su ukazivali da je njegova glavna dama stigla na premijeru.

- Mislim da se Zendaya upravo pojavila - rekao je Holland dok je stao usred razgovora s ET-jem.

GOLUPČIĆI Glumci Zendaya i Tom Holland vrućim poljupcem u autu su potvrdili šuškanja da su u vezi

Tom i Zendaya  koji glume Petera Parkera i MJ potvrdili su da su u romantičnoj vezi kada su uhvaćeni u strastvenom poljupcu u  srpnju ove godine. 

No Way Home trebao je biti na velikom ekranu nakon premijere Doctora Strangea In The Multiverse Of Madness, ali kada je produkcija tog filma odgođena zbog COVID-19, odlučili su prvo snimiti triquel Spider-Man.

- Mogli biste pitati redatelja ' Što se događa u trećem činu?' A njegov odgovor bi bio: 'Još uvijek pokušavam shvatiti' - rekao je Holland 

Da stvar bude kompliciranija, brojni ključni glumci morali su se prijaviti za treći film jer se bližio prvi dan snimanja, a scenarij za film se pisao iznova tijekom same produkcije.

- Neki su ljudi pokušavali shvatiti žele li to učiniti, a nama su bili potrebni svi ili nitko- rekao je Holland za GQ.

No, glumci i ekipa uspjeli su izvesti nemoguće i snimiti dugoočekivani film.

- Ovakav stil borbe u ovom filmu koji nikada prije niste vidjeli u filmovima Spider-Mana - zadirkivao je Tom Holland

 Film Spider-Man: No Way Home stiže u kina 17. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sljastrava 17.12.2021.

    Ništa posebno

  • Dunja21 16.12.2021.

    Ljepi su!

  • MarjanaKrstavac 14.12.2021.

    Lijepa je no koji kg nebi falio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare