To je to što me zanima!

Na radiju Sljeme rekla kako je dobila penziju: 'Dala sam pi**'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimka, u kojoj slušateljica domaćeg radija prostači, preplavila je internet. Iako su mnogi pomislili kako je riječ o montaži, s Radija Sljeme potvrdili su nam da nije...
Vidi originalni članak

To je snimka stara sedam, osam godina, rekli su nam s Radija Sljeme i potvrdili da nije šaljiva montaža. Naime, javnost je ovih dana iznenadila emisija u kojoj je voditeljica Ana Lacković Varga pitala slušateljicu radi li u struci, a ona je na 'šokantan' način otkrila da je u mirovini. 

POSLUŠAJTE SNIMKU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam hvala Bogu već 11 godina u mirovini - istaknula je. Voditeljicu je zanimalo kako je slušateljica to zaslužila, pa joj je ona objasnila. 

- Neću biti prosta, ali dala sam pi*ke pa su mi sredili - objasnila je žena. Lacković Varga komentirala je da je to nevjerojatno i da se to može kod nas. Snimka duga 17 sekundi ubrzo je preplavila društvene mreže, a slušatelji su komentirali da je žena barem pošteno priznala te su savjetovali drugima da požure po svoje zaslužene mirovine. Dodali su kako sigurno ima još ljudi koji su tako dobili mirovine. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Mercedes s klasa 05.09.2018.

    Eh da je negdje u blizini bio 24 sata dali bi joj crveni karton

  • sporedni svijet 04.09.2018.

    Ana Lacković Varga, ovo je tragikomično. Koliko puta ste vi dali nekom p....? Da li iznosite svoju intimu? Ova žena je možda psihički bolesnik. Da li vi to možda nekog ucjenjujete???????

  • lulamira 04.09.2018.

    Nece drugi priznat,jer su im psihijatri pisali dijagnozu,a neki su davali i po 7 tisuca Eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare