To je to što me zanima!

Bila je ljubavnica Billa Clintona. Tad je imala 22 godine... Ovako danas izgleda Monica Lewinsky

Prošlo je 25 godina nakon skandala s bivšim američkim predsjednikom, a Monica još uvijek izgleda mladoliko. Pojavila se na premijeri filma 'What's Love Got To Do With it' u Londonu
Vidi originalni članak

Monicu Lewinsky (49) javnost pamti kao ljubavnicu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona (76), a sada je oduševila pojavom na premijeri novog filma. Aktivistkinja i autorica u rijetkom izlasku pokazala je figuru u kratkoj jakni sa šljokicama i elegantnim crnim hlačama visokog struka. 

ISPOVIJEST U DOKUMENTARCU Clinton o Lewinsky: 'Bila mi je razonoda i olakšanje od stresa'

Monicu i danas prati nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu koji je stekla 1998. godine, kada je svijet doznao za njenu aferu s tadašnjim američkim predsjednikom.

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine, kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Malo prije nego što što je otkrivena afera, premještena je u Pentagon jer su njeni nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Kasnije je priznala da je devet puta spavala s Billom u Ovalnom uredu.

SRAMI SE AFERE Monica Lewinsky traži Beyonce da ukloni stihove iz pjesme koju je objavila još 2013. godine?

Nakon što je sve izašlo na vidjelo, tadašnji predsjednik je porekao sve što mu se stavljalo na teret. O svemu je progovorio u intervjuu prije nekoliko godina u kojem je spomenuo Monicu te istaknuo kako mu je žao što se sve onda događalo te dodao kako je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom.

Supruga Hilary (75) sve mu je oprostila, a povodom Dana zaljubljenih posvetila mu je i romantičnu čestitku te podijelila njihovu staru fotografiju na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mars7 16.02.2023.

    Mladolika izgleda

  • VLADEK72 16.02.2023.

    Zašto kurve..ini dajete publicitet. Ova je predobro naplatila Clintonovu nepažnju.

  • KMVA 15.02.2023.

    S.erma ju je razotkrila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare