To je to što me zanima!

Najtužnija princeza se postarala novim eksperimentom na glavi

Monegaška princeza Charlene ovoga puta pažnju nije privlačila tužnim licem, već novom bojom kose
Vidi originalni članak

Princeze Charlene (45) pojavila se na utrci Formule 1 u Monaku sa suprugom Albertom (65) i ostalim članovima kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najtužnija princeza svijeta, kako je već godinama zovu mediji, ovoga puta pažnju nije privlačila tužnim licem, već novom bojom kose. Naime, Charlene je plavu kosu obojila u smeđe, a mnogi komentiraju kako si je tako samo dodala godine.

Princeza je ranije nosila kombinaciju plave kose sa smeđim pramenovima, no čini se kako je htjela potpunu promjenu koju je ovako i dobila. Kratku i potpuno smeđu kosu imala je i kada se vratila u Monako nakon višemjesečno izbivanja iz kuće, kada je vrijeme provodila u Južnoafričkoj Republici kod svoje obitelji.

RIJETKO POJAVLJIVANJE Savršeno zaglađena: Princeza Charlene iznenadila izgledom

Bilo je to u vrijeme kada su svi svjetski mediji brujali o razvodu od princa navodno zbog njegove nevjere i još jednog izvanbračnog djeteta.

Navodno se princeza vratila suprugu iz straha da će joj uzeti djecu u slučaju razvoda, osmogodišnje blizance Gabriellu i Jacquesa.

Što je prava istina, možda nikada nećemo saznati, no par se ne razvodi, a čini se kako je princeza i dalje odlučila biti buntovna, barem kada je u pitanju njen izgled.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • meimeir 09.09.2023.

    Nesto se u njenoj glavi opako poremetilo. I nisam sigurna da je iskljucivo jedini uzrok tog njenog nezadovoljstva njezin muz sa svojim preljubima. Moze joj biti okidac ali vjerujem da bi ona bila u ovom stanjuni bez njega pored sebe, jer bi joj netko drugi bio okidac. U svakom slucaju ovo je kod nje nesto dublje i nimalo bezazleno. Ona je moja vrsnjakinja i zaista je vrlo cudno sve snjom.

  • pip22 29.05.2023.

    Tko je njoj savjetovao ovu haljinu pa jos ju je vise prosirila. :/

  • 29.05.2023.

    S njom definitivno nesto nije ok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare