Obavijesti

Show

Komentari 3

Najtužnija princeza se postarala novim eksperimentom na glavi

Najtužnija princeza se postarala novim eksperimentom na glavi
8

Monegaška princeza Charlene ovoga puta pažnju nije privlačila tužnim licem, već novom bojom kose

Princeze Charlene (45) pojavila se na utrci Formule 1 u Monaku sa suprugom Albertom (65) i ostalim članovima kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Najtužnija princeza svijeta, kako je već godinama zovu mediji, ovoga puta pažnju nije privlačila tužnim licem, već novom bojom kose. Naime, Charlene je plavu kosu obojila u smeđe, a mnogi komentiraju kako si je tako samo dodala godine.

Monaco Grand Prix

Princeza je ranije nosila kombinaciju plave kose sa smeđim pramenovima, no čini se kako je htjela potpunu promjenu koju je ovako i dobila. Kratku i potpuno smeđu kosu imala je i kada se vratila u Monako nakon višemjesečno izbivanja iz kuće, kada je vrijeme provodila u Južnoafričkoj Republici kod svoje obitelji.

Savršeno zaglađena: Princeza Charlene iznenadila izgledom
Savršeno zaglađena: Princeza Charlene iznenadila izgledom
Monaco Grand Prix

Bilo je to u vrijeme kada su svi svjetski mediji brujali o razvodu od princa navodno zbog njegove nevjere i još jednog izvanbračnog djeteta.

Reuters/Pixsell

Navodno se princeza vratila suprugu iz straha da će joj uzeti djecu u slučaju razvoda, osmogodišnje blizance Gabriellu i Jacquesa.

Prince Albert II of Monaco takes part in the traditional Monaco picnic, in Monaco

Što je prava istina, možda nikada nećemo saznati, no par se ne razvodi, a čini se kako je princeza i dalje odlučila biti buntovna, barem kada je u pitanju njen izgled.