To je to što me zanima!

Nakon drame u Splitu, Sergej Trifunović vratio se u Beograd: Psa Milu je šetao na povodcu

Nakon što su ga prijavili jer je psa šetao bez povodca na plaži, a i zbog vrijeđanja policajaca u Splitu, Sergeju su zabranili ulazak u Hrvatsku i ostatak Europske Unije te u još tri zemlje...
Vidi originalni članak

Sergej Trifunović (50) stigao je na aerodrom Nikole Tesle u Beogradu kako bi dočekao srpske košarkaše. Fotografi su ga snimili sa psom kojeg je šetao na povodcu, a tako navodno nije bilo prije par dana u Splitu zbog čeka mu je i zabranjen ulazak u Hrvatsku.

Sergeja su prijavili građani jer je psa Milu držao bez povodca na plaži, a zbog vrijeđanja policajaca koji su došli zbog prijave je završio i na Općinskom prekršajnom sudu.

GLUMAC IZNIO DETALJE Trifunović o zabrani ulaska u EU i Hrvatsku: 'Split je moj drugi dom, osjećam se silovano sada'

- Spustio sam se okupati sa psom. Ta je plaža zabranjena za pse, ja to naravno ne znam. Znak na plaži je oblijepljen s 28 naljepnica i na njemu se ne vidi apsolutno ništa - započeo je Trifunović pa ispričao kako je izgledao sukob s policijom.

- Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao: 'Vi baš želite mene je*ati?'. To je opisano kao uvreda - rekao je nedavno za Dnevnik Nove TV.

BRAĆA TRIFUNOVIĆ Tko su braća Trifunović? Sergej ne smije u Hrvatsku, a Bane je oženio zadarsku glumicu Tihanu

Sveukupno je tada platio 1600 eura kazne, ali je onda uslijedila još jedna. Nakon ponoći je otišao prošetati psa, a zaradio je kaznu jer ga je vodio bez povodca. Kako je glumac rekao, to nije istina.

- Pas je na povodcu. Policajac me zove u stranu i kaže: 'Dajte mi vašu osobnu'. Pitao sam ga u čemu je sad problem, a on je rekao sljedeću rečenicu: 'Čuo sam što vam se danas dogodilo, a ja ću vam sad napraviti isto'. Pitao sam ga što, kaže: 'Optužni nalog' - objasnio je glumac.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Vi mene je*ete? Pas je bio na povodcu. Na more ću dolaziti, a valjda će ga biti za godinu dana

Dodao je i kako je pitao policajca hoće li ga ponovno privesti, a policajac mu je rekao da će ga kazniti zbog psa. Sergej je tada rekao policajcu da je pas na povodcu, na što je policajac rekao: 'Nije bio'.

Nakon dramatične situacije su Sergeju zabranili ulazak u Hrvatsku i ostatak Europske unije te u još tri zemlje.

SKANDALI SLAVNOG GLUMCA Sergej Trifunović i ranije je imao probleme sa zakonom: Sudario se više puta, vozio bez dozvole

- Ja nisam Majka Tereza, u jednom trenutku sam pretjerao. Izgovorio sam svašta. Ali, je*iga, takav mi je fitilj - dodao je glumac nedavno.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • ilcommentatore 15.09.2023.

    jazo

  • Vjevegrica 12.09.2023.

    siroti cucak s takvim živčenjakom

  • Šipumiloma 12.09.2023.

    Srbi nikad ne lažu. Sergej je Srbin. Dakle, Sergej ne laže da je pas bio na uzici. Lažu svi oni koji su ga prijavili. Logično! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare