Obavijesti

Show

Komentari 13

Tko su braća Trifunović? Sergej ne smije u Hrvatsku, a Bane je oženio zadarsku glumicu Tihanu

Tko su braća Trifunović? Sergej ne smije u Hrvatsku, a Bane je oženio zadarsku glumicu Tihanu
10

Srpski glumac Sergej Trifunović ne smije godinu dana ući u Hrvatsku, a njegov brat, Branimir, prošle je godine oženio zadarsku glumicu Tihanu Lazović. No, ni njega nisu zaobišli skandali

VIDEO

Nakon što je prošlog vikenda zaradio pet prekršaja, srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću (51) policija je zabranila ulazak u Hrvatsku, cijelu Europsku uniju, kao i Norvešku, Island i Lihtenštajn na godinu dana.

Trifunović o zabrani ulaska u EU i Hrvatsku: 'Split je moj drugi dom, osjećam se silovano sada'
Trifunović o zabrani ulaska u EU i Hrvatsku: 'Split je moj drugi dom, osjećam se silovano sada'

Bez brnjice i povodca pustio psa među kupače

Trifunović je prvi prekršaj počinio na splitskoj plaži Kašjuni u petak. Bez nadzora, odnosno povodca i brnjice, pustio je svog njemačkog ovčara među kupače. Građani su nakon toga pozvali policiju, koju je glumac potom izvrijeđao, pisao je Dalmatinski portal.

Priveli su ga na Općinski prekršajni sud te ga kaznili za dva prekršaja sa 500 eura i 50 eura sudskih troškova. Nakon toga, u noći sa petka na subotu, ponovno je kršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira. Jer, šetao je u Bosanskoj ulici, u središtu Splita, psa bez brnjice i povodca. Na istom sudu kaznili su ga radi toga sa 200 eura.

Rovinj: 14. Weekend media festival, storytelling "Živim život danas za sutra"

Trifunović je u međuvremenu bio aktivan i na Instagramu, gdje je u posljednjem statusu izvrijeđao splitske policajce. Policija ga je tako kaznila i treći put. Kaznu od tisuću eura platio je na graničnom prijelazu Bajakovo nakon čega se ponovno oglasio na društvenoj mreži.

- Taj znak je oblijepljen s 28 naljepnica i ne vidi se ništa. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao ‘Vi baš želite da me je*ete?‘ To je okarakterizirano kao uvreda - ispričao je glumac za Dnevnik Nove TV.

Trifunović nakon privođenja: 'Nikada više neću doći u Split'
Trifunović nakon privođenja: 'Nikada više neću doći u Split'

Poznat i po vezi s hrvatskom manekenkom Sajko

Triufnović je hrvatskoj javnosti poznat i kao bivši dečko naše manekenke Kristine Sajko (41). Bili su u vezi 2006., kada je Sergej glumio u seriji 'Sleeper Cell'. Prekinuli su samo nekoliko mjeseci kasnije zbog poslovnih obveza, ali ostali su u dobrim odnosima.

ARHIVA - Revija popularnog dizajnerskog dvojca eNVy room

Brat Bane oženio zadarsku glumicu

Poznat je Hrvatima i njegov mlađi brat Branislav Bane Trifunović, koji je prošle godine oženio zadarsku glumicu Tihanu Lazović (32). Vjenčanje glumačkog para bilo je u Vojvodini. Tihani je kuma bila glumica Marina Redžepović, a Branislavu Nedžad Mulaomerović, sarajevski arhitekt i bubnjar benda Letu štuke.

Okupili su 140 uzvanika, među kojima su bile i domaće zvijezde poput Gorana Bogdana, Severine, Slavka Sobina, redatelja Dalibora Matanića... Zabavljali su ih Neno Belan, Letu Štuke, Bojana Stamenov i njezin bend...

Iznenađenje te večeri bila je Severina, koja je otpjevala pjesmu 'Mili moj'. Prvi ples mladenci su otplesali na pjesmu 'Odnesi me' Vlade Divljana.

Dok Bane kuha, Tihana pije pivo i gleda utakmicu

Tihana i njezin voljeni Branislav ovog su kolovoza proslavili prvu godišnjicu braka. Zadarsku glumicu brak je učinio slobodnom i nikad sretnijom. Kaže kako je u njihovu braku sve drugačije. Kod njih ne postoji podjela poslova na muške i ženske. On tako obožava čistiti, usisavati, prati, kuhati, dok ona nema poriv za time.

- Ja, primjerice, ne kuham. Što sam starija, vidim da imam sve veći problem jer se svima kao probudi želja za tim, a meni se evo - još nije - rekla je glumica za Gloriju i dodala kako ona, dok Bane kuha, pije pivo i gleda utakmicu.

storyeditor/2021-10-25/PXL_140521_32875359.jpg

I Bane bio u središtu skandala

Branislav Bane Trifunović također se našao u središtu skandala. Pred kraj predstave 'Pad' Kokana Mladenovića navodno je poderao srpsku zastavu i izazvao nezadovoljne reakcije kod publike u Leskovcu. Nakon incidenta 2019. izjavio je kako nije poderao zastavu jer je u tom trenutku u predstavi bio mrtav.

- Nisam se čak ni trudio objasniti da nisam ja poderao zastavu. Zar je bitno tko je to napravio? Riječ je o kazališnoj predstavi, a objašnjavati nekome što je umjetnost, fikcija i metafora, potpuno je bespredmetno - rekao je Trifunović u intervjuu za srpski Danas.

Konferencija za medije ekipe filma Game održana je u Festivalskom centru Filmskih susreta u Nišu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti