Obavijesti

Show

Komentari 176

Sergej Trifunović i ranije je imao probleme sa zakonom: Sudario se više puta, vozio bez dozvole

Sergej Trifunović i ranije je imao probleme sa zakonom: Sudario se više puta, vozio bez dozvole
11

Ranije ove godine je bacio na pod mobitel gledatelja njegove predstave, izbacili su ga iz kafića 2014., a napravio je više prekršaja u prometu

VIDEO

Glumac Sergej Trifunović (51) prije nekoliko dana priveden je u Splitu, na Općinski prekršajni sud. Bio je na plaži Kaštelet i šetao psa bez povodca te su ga građani prijavili.

Sergej Trifunović nakon što su mu zabranili ulazak u Hrvatsku: 'Točno je, pakao se dogodio...'
Sergej Trifunović nakon što su mu zabranili ulazak u Hrvatsku: 'Točno je, pakao se dogodio...'

Nakon dolaska policije, Trifunović se posvađao s njima pa su ga i priveli. Protiv Trifunovića policija je podigla optužni prijedlog za remećenje reda i mira, a morao je platiti kaznu od 500 eura. Nakon što je izašao iz pritvora se oglasio na Instagramu i 'opleo' po hrvatskoj policiji, a onda se oglasila i policija. Trifunoviću su zabranili ulazak u Hrvatsku i Schengen na godinu dana. Ovo nije prvi put da je Sergej bio upleten u skandal niti je ovo bio prvi put da je imao problema sa zakonom.

Bacio na pod mobitel gledatelja predstave

Sergej Trifunović i njegov kolega Vojislav Brajović, glumili su u predstavi 'Voz', koju su izveli u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u veljači ove godine. U predstavi se radi o dva muškarca koji se susreću na željezničkoj stanici - profesoru Belom i bivšem zatvoreniku Crnom. Riječ je o filozofskoj drami koja je zahtijevala interakciju s publikom, a upravo se Sergej najčešće obraćao gledateljima. Publika je pozorno pratila predstavu, a onda je tijekom izvedbe Sergej uzeo mobitel gledatelju koji je snimao i bacio ga na pod. 

Predstava Sergeja Trifunovi?a u kazalištu Kerempuh

- Sergej se više puta u izvedbi referirao na kašalj iz publike, jer ga jednostavno nije bilo moguće ignorirati. U jednom je trenutku osobi u prvom redu poručio da 'slobodno otvori bombon jer im nimalo ne smeta', a zatim i publici kazao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava. Dok je kružio po parteru, momku koji ga je vrlo očito fotografirao i snimao, oduzeo je mobitel, bacio ga na pod i zaradio pljesak - ispričali su tada gledatelji za Večernji list.

Trifunoviću zabranjen ulazak u Hrvatsku na godinu dana zbog vrijeđanja hrvatskih policajaca
Trifunoviću zabranjen ulazak u Hrvatsku na godinu dana zbog vrijeđanja hrvatskih policajaca

O cijeloj situaciji se nešto kasnije oglasio Voja, koji je rekao kako je Sergej to zaista učinio. 

- Istina je da se to dogodilo. Ne bih sada produbljivao tu temu, ali je zaista gledatelj taj koji je telefonom ometao predstavu i Sergej je, u duhu uloge, prišao i napravio to što je napravio. Znate što, takav je koncept predstave. Potrebno je da publika bude tiha, dogodi se nekada neka situacija, ali ništa toliko ekstremno. Interakcija s publikom je jako bitna, kada je ova predstava u pitanju. Ljudi su se nasmijali nakon incidenta, tako da nema mjesta skandalima - rekao je tada za Telegraf.

Predstava Sergeja Trifunovi?a u kazalištu Kerempuh

Sergej je također progovorio o incidentu te rekao kako on baca mobitele gledateljima već posljednjih 20 godina, a kako je tada rekao, nastavit će sve dok ne nauče.

Izazvao je sudar pa 'zbrisao' policiji

Glumac je 2020. godine skrivio prometnu nesreću u Beogradu na Bulevaru Mihajla Pupina kada se zabio u gradski autobus, a onda je pobjegao s mjesta nesreće, kako je tada pisao RTV.rs.

- Zakačio sam autobus, sebi sje*ao  vrata. Njemu sam ogulio malo farbe jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata i nahraniti mačke pa se vraćam jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred da bih sve brže obavio. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i već pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na mobitel jer ne znam gdje trebam otići, prijaviti se i riješiti problem - rekao je tada glumac.

Dodao je i kako nije pobjegao s mjesta nesreće, nego je otišao u policiju i napisao izvještaj. Rekao je i kako nije bio u alkoholiziranom stanju.

20 dana nakon ponovno sudar

Nešto kasnije iste godine, u veljači 2020., glumac je izazvao prometnu nesreću na novosadskom autoputu. Glumac se, krećući u smjeru Novog Sada svojim automobilom marke Audi Q2 zabio u Fiat koji je išao ispred njega.

Beograd: Održana promocija knjige "Stovarište" Sergeja Trifunovića

I ranije je glumac imao nesreću. U lipnju 2019. godine je sletio s puta u Kragujevcu u Srbiji. Izgubio je kontrolu nad vozilom, ali nije zadobio teže ozljede.

Trifunović vozio auto unatoč zabrani

Trifunoviću je 2014. godine dobio zabranu upravljanja automobilom na tri mjeseca. Međutim, glumac ju je prekršio. Policija ga je zaustavila u Beogradu, a protiv njega su tada podnijeli novu prekršajnu prijavu. 

Rovinj: 14. Weekend media festival, storytelling "Živim život danas za sutra"

Četiri godine prije su ga uhvatili kako vozi u alkoholiziranom stanju, a prošao je i kroz crveno svjetlo. Taj su postupak kasnije obustavili. 

Inače, glumca su više puta uhvatili u vožnji bez vozačke dozvole, a dobio je i tri prijave jer je vozio automobile koji nisu bili registrirani niti osigurani.

Zloupotrijebio je novac fonda? 

Glumca su optužili za ta tešku prevaru, točnije za zloupotrebu novca. Prijava je podnesena 2018. godine, a podnio ju je 'Savjet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost'. Kako su tada pisali srpski mediji, glumac je zloupotrijebio novac koji je bio namijenjen za liječenje djece u humanitarnoj organizaciji 'Podrži život', čiji je osnivač upravo Sergej.

Nakon što je kažnjen na plaži, Trifunović zbog svog njemačkog ovčara dobio još jednu kaznu
Nakon što je kažnjen na plaži, Trifunović zbog svog njemačkog ovčara dobio još jednu kaznu

- U četiri godine, koliko fundacija postoji, ni jedan organ nije došao provjeriti rad iako ih ja stalno pozivam. Jedva čekam da se to dogodi, ja ću im osobno kuhati kavu i nositi očevu rakiju. Ako treba, natjerat ću majku da spremi sarme za gospodu iz nadležnih organa koji će utvrditi ima li nekakvih nepravilnosti - rekao je tada Sergej o cijeloj situaciji.

Beograd: Održana promocija knjige "Stovarište" Sergeja Trifunovića

Organizacija je priznala da su ulagali novac u jedan investicijski fond, ali su također rekli kako nisu prekršili zakon, nego su prikupili dodatna sredstva za potrebe liječenja.

- Fundacija je, u skladu s odredbama Zakona o zakladama i fundacijama, uložila novac u iznosu od 15,5 milijuna dinara (oko 970 tisuća kuna) u investicijski fond Ilirika zbog oplođivanja tih sredstava, sve u cilju uvećanja materijalnih mogućnosti za pomoć oboljelim mališanima kojima je takva pomoć najpotrebnija - rekli su tada. Tvrdili su kako na niti jedan način nisu prevarili one koji su donirali svoj novac te da se nisu 'kockali' sa sredstvima koje su prikupili.

Trifunović nakon privođenja: 'Nikada više neću doći u Split'
Trifunović nakon privođenja: 'Nikada više neću doći u Split'

S kolegom se navodno sukobio na pozornici

Sergej se jednom prilikom navodno sukobio s kolegom Vojom Brajovićem na pozornici. Ravnatelj Zvezdara teatra, Dušan Kovačević, tada je komentirao njihov sukob:

- Kad su dva tako snažna glumca u ringu, može biti mnogo nokauta. Normalno je da ima sukoba oko toga u kojem pravcu treba ići predstava.

Predstava Sergeja Trifunovi?a u kazalištu Kerempuh

Dušan je navodno razdvajao dva glumca, a razlog svađe bilo je to što se Voja nije dobro snašao kao redatelj 'Voza', što je navodno zasmetalo Trifunoviću. Međutim, nakon sukoba su se pomirili i nastavili raditi, a glumci su rekli kako sukoba nikad nije bilo.

Pisac slavnih komedija 'Balkanski špijun', 'Ko to tamo peva' i 'Maratonci trče počasni krug' razdvajao je glumce koji su se sukobili na pozornici. 

Izbacili ga iz kafića jer se s djevojkom zaključao u toaletu

Glumca su 2014. godine otjerali iz kafića, gdje se zabavljao s društvom. Svjedoci su tada rekli kako je odmah privukao pozornost na sebe te da su se brojne obožavateljice htjele fotografirati s njim. Među njima se našla jedna s kojom je glumac otišao u WC.

Beograd: Poznati na premijeri predstave  "Bilo jednom na Brijunima"

- U jednom trenutku glumac se odvojio od društva i otišao u toalet, a za njim je krenula nepoznata djevojka. Zaključali su se, a što su radili, možete naslutiti - ispričao je svjedok tada. Trifunovića su zamolili da ode iz lokala jer je bio kraj radnog vremena, a osoblje je moralo intervenirati jer je još uvijek bio u toaletu s djevojkom.

- Zamolili su ih da izađu, ali njima se to nije svidjelo, no ipak ih je poslušao - rekao je izvor tada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti