To je to što me zanima!

Nakon hit serije, javila se prava Emily iz Pariza: 'Grad je prljav i smrdi, ali ne žalim ni sekunde'

Zove se Emily, iz SAD-a je, živi u Parizu, radi u marketinškoj tvrtki i fotka svoj život za Instagram - sve kao i 'Emily u Parizu'. Ipak, neke su stvari i stvarnosti puno drugačije, priznaje 'prava' Emily
Vidi originalni članak

Emily Jackson (28) Amerikanka je čiji je život gotovo identičan seriji 'Emily u Parizu'. Radi u marketingu, a svoj život u Francuskoj objavljuje u blogu i na Instagramu pod imenom 'The Glittering Unknown' (Svjetlucajuće nepoznato). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Pariz je stigla kao 'au pair', ne očekujući da će se tamo toliko dugo zadržati. Kad je krenula upoznavati Pariz doživjela je kulturološki šok: 'grad mi je djelovao prljavo, a u metrou se mogao osjetiti miris urina. Parovi se znaju ljubiti na ulicama tako da mi dođe da im kažem da si uzmu sobu, a usluga u maloprodaji je grozna.' Bez obzira na početni dojam, Jackson kaže da nije požalila ni sekunde.

Baš kao i fiktivna Emily, živjela je na petom katu, a zadavalo joj je muke to što zgrada nije imala lift. Unatoč tome, Jackson je naučila uživati ​​u Parizu sporijim, "ne-turističkim" tempom. Oduševili su je javni vrtovi, spomenici i ugodne četvrti,

'Ginny & Georgia' Netflixova serija ruši rekorde, pretekla je 'Tiger King' i puca na titulu najpopularnije u povijesti

Za razliku od Emily iz serije koju kolege na poslu gledaju s visoka jer je Amerikanka, prava Emily kaže da su Francuzi zapravo vrlo profesionalni i da nikada Amerikanca ili Amerikanku ne bi etiketirali kao seljačinu, kao što je to slučaj u seriji.

Umjesto Iphonea s maskicom na kameru, prava Emily investirala je u fotoaparat. Njen život u Parizu prati više od 27 tisuća ljudi, a Instagram profil omogućio joj je da uđe u svijet marketinga. U posljednjih pet godina surađivala je s brojnim klijentima - od kompanija za mirisne svijeće i poznatih proizvođača kozmetike L’Occitane i L’Oréal do onih koje rade proizvode na struju. 

Na ljubavnom polju Emily u Parizu uživa u društvu nekoliko zgodnih muškaraca, a prava Emily kaže da zgodni dečki ipak nisu toliko česta pojava.

NETFLIXOVA HIT SERIJA 'Bridgerton' potvrđuje pravilo: Emocionalno nedostupni tipovi ženama su često najprivlačniji

'Zbog stalnog seljenja i brzog načina života situacija je jednako loša kao i u drugim velikim gradovima' kaže Jackson, i dodaje: 'Ne želim pronaći partnera zato što se želim vjenčati već zato što ne želim ići na spojeve. Mrzim ih!'

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marlot 02.04.2021.

    Sve je dobro opisala , mala afrika i treba upitati Emily dali je petkom klanjala na barbesu . U jednoj ulici na barbesu prostru se čilimi , zatvori se ulica na neko vrijeme i muslimani klanjaju .

  • Mthesecond 01.04.2021.

    Uvijek u tim filmovima maksimalno usminkaju i mjesta I likove I radnju,a realnost je nesto sasvim skroz drugo..Eto u filmu ona okruzena zgodnim muskarcima,a u reali veli da nema ni toga u Parizu :))) Eventualno joj moze zapeti za ono neki naociti migrant 😄 ona njima :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare