To je to što me zanima!

Juricu izrezali iz emisije, sad se ispričava: 'Tetovaže su posveta'

'Imam dvije tetovaže i obje su posveta mom poginulom prijatelju Petru. Mnogi od vas znaju, ali za one koji ne znaju… 2008. godine izgorio je u požaru i to me dotuklo', objasnio je Jurica
Vidi originalni članak

Nakon što su iz RTL-a objavili kako uklanjaju sve scene i događaje vezane uz Juricu Živodera, farmer 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' oglasio se na Facebook profilu u vezi sporne situacije. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi prijatelji, kao što ste primijetili, posljednji dani bili su vrlo teški… Mislim da ne trebam naglašavati zbog čega. Imam potrebu sve objasniti i ispričati se svima koje sam povrijedio - napisao je Jurica pa nastavio:

- Imam dvije tetovaže i obje su posveta mom poginulom prijatelju Petru. Mnogi od vas znaju, ali za one koji ne znaju… 2008. godine izgorio je u požaru i to me dotuklo. Tada sam imao 17 godina, a on 33 i bio mi je kao stariji brat. Odlučio sam se tetovirati njemu u sjećanje. To je sve, nisam pripadnik nijednog pokreta, ideologije ili sličnog niti ih podržavam na bilo koji način. Sve ljude jednako poštujem i želio bih se ispričati svima koji se osjećaju povrijeđeno. Žao mi je.

Podsjetimo, iz redakcije RTL-a su izvijestili kako imaju nultu stopu tolerancije prema različitim vrstama totalitarnih ideologija, posebice onih povezanih s nacizmom i spornom tetovažom. 

NOVA SEZONA 'LJUBAV JE NA SELU' RTL odlučio izrezati scene zbog nacističke tetovaže: Jurica se više neće prikazivati u emisiji

Farmeru Živoderu su objasnili zašto ne mogu dozvoliti tumačenja te osjetljive teme. 

- Ispričavamo se našim gledateljima zbog neugodnosti. Naša kompanija podržava pluralizam, raznolikost, slobodu i živi navedena uvjerenja - napisali su na stranicama RTL-a.

Idi na 24sata

Komentari 235

  • mateo zubcic 16.04.2021.

    Pa kakve ima veze tetovaža sa šovom   nikakve  disu bili doksu snimali prije nego su došli  na farmu 

  • rocky55555 15.04.2021.

    Al kakvi su to lapani u RTLu kad cijelo snimanje emisije nikom nije palo na pamet googlat što znači ta tetovaža, pa su sad išli rezat kad je emitiranje počelo.

  • Cocktail 15.04.2021.

    Za ne povjerovati, tek kad javnost reagira, RTL skuzi svoju glupost, cccccc..😂😂 A ovaj "nebitni" se kao nama gledateljima jos ispricava!!Kretenu, ispricaj se onima koji su zbog tog slogana ubijeni.I onda jos na to, zbog prijatelja je to tetovirao, heee? Fasisticki slogan u spomen na pokojnika. Jadna ti majka

Komentiraj...
Vidi sve komentare