To je to što me zanima!

Nakon smrti Robbieja Coltranea isplivala je emotivna snimka: Ja neću biti ovdje, ali Hagrid hoće

'Ostavština filmova je ta da će ih generacija moje djece prikazivati ​​svojoj djeci... Tako da biste ga mogli gledati za 50 godina... Ja neću biti ovdje, nažalost... Ali Hagrid hoće, da '
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnje smrti škotskog glumca Robbieja Coltranea koji je glumio u Harry Potter filmovima omiljenog poludiva mnoge djece - Rubeusa Hagrida, na društvenim mrežama se dijeli snimka koju je snimio povodom 20 obljetnice izlaska Harry Pottera. 

- Kraj jedne ere. Deset godina mog života. Moja djeca su odrasla tijekom snimanja. Ostavština filmova je ta da će ih generacija moje djece prikazivati ​​svojoj djeci... Tako da biste ga mogli gledati za 50 godina... Ja neću biti ovdje, nažalost... Ali Hagrid hoće, da - izjavio je u dokumentarcu koji je snimio HBO.

U videu je jasno da je glumac dosta emotivan te da je u jednom trenutku na rubu suza.

- Bio je divan glumac, prijatelj svima i jako će nam nedostajati - e jedan od komentara ispod vide.

- Nema Hogwartsa bez tebe, Hagride - napisao je drugi komentator.

- Počivaj u raju.. hvala ti za tvoju uslugu oživljavanja priča, posebno Hagrida - napisao je još jedan obožavatelj priče o malom čarobnjaku.

- Bio je moj omiljeni Harryjev prijatelj - dodao je još jedan.

ROBBIE COLTRANE Hagrid ga je proslavio, povukao se iz javnosti i osamio, a po ovim ulogama ćemo ga pamtiti

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vuco95 15.10.2022.

    Isplivala? Taj intervju je oduvijek bio posvuda a vi valjda jedva čekali napraviti priču od toga. Sada će naš Hagrid čuvati vrata raja, počivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare