To je to što me zanima!

Nakon tretmana lica vilicama, Madonna je pozirala u toplesu

Vilice kojima joj je kozmetičarka tretirala lice djelovale su vrlo oštro, ali kraljica popa, koja je poznata po sklonostima prema održavanju 'vječne mladosti', nije se pretjerano uzbuđivala
Vidi originalni članak

Da Madonna (59) obožava šokirati odavno je poznato. Za vrijeme svoje, nekoliko desetaka godina, duge karijere podigla je dosta prašine, a sada, sukladno trendovima, isto radi na društvenim mrežama.

NA SCENI 35 GODINA 'Kraljica skandala': Madonni je papa zabranio ulazak u Vatikan

Sada su naime, deseci milijuna njezinih pratitelja ostali u šoku kada je objavila kratak video bizarnog tretmana podmlađivanja na kojem je bila. 

Svojevrsne vilice kojima joj je kozmetičarka tretirala lice djelovale su vrlo oštro, ali kraljica popa, koja je poznata po svojim sklonostima prema plastičnoj kirurgiji i ostalim metodama održavanja 'vječne mladosti', nije se pretjerano uzbuđivala. Na licu je imala masku 'MDNA skin'. Kozmetički je to brend koji potpisuje sama glazbenica. 

HUMANITARKA Novogodišnja odluka: Madonna otvara četiri nove škole u Africi

Ubrzo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj pozira u toplesu i tako je svima pokazala kako provodi nedjelju.

Madonna je prodala više od 300 milijuna svojih albuma u cijelom svijetu. Guinnessova knjiga rekorda zato ju je proglasila najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena.

Američka pjevačica u srpnju će proslaviti 35 godina od objavljivanja debitantskog albuma. Iako je prošle godine najavila povratak na scenu, sada je i službeno potvrdila da je u tijeku snimanje novog albuma. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Kamičko 19.02.2018.

    Škvadra iz Juge sa zlatnim zubom/zubima bila je avangarda za današnji svijet.

  • _Varešak_ 19.02.2018.

    Što starija sve ružnija.

  • MikiMrki0123 19.02.2018.

    Ne bi tako izgledala da se naradila u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare