To je to što me zanima!

Naljutilo ga kašnjenje leta: 'Mi smo im zadnja rupa na svirali'

Tony Cetinski razočaran je kašnjenjem letova za Republiku Hrvatsku. Pjevač je dodao kako ne kritizira 'svoje', nego da samo primjećuje koliko smo nevažni u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Pjevaču Tonyju Cetinskom (50) prilikom povratka u Hrvatsku kasnio je let. Zbog toga se jako naljutio, a kako kaže, s ukrcavanjem na avion kasnilo se jedan sat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I tako... Preletiš cijeli svijet i zadnji let za Republiku Hrvatsku ti pokaže kako smo najmanja rupa na svirali Frankfurtskog aerodroma. Samo se našim kompanijama dešavaju kvarovi ili kašnjenja - napisao je Cetinski na društvenoj mreži, dok su ga njegovi pratitelji pokušali utješiti kako se to svugdje događa.

Pjevač je dodao kako ne kritizira 'svoje', nego da samo primjećuje koliko smo nevažni u Njemačkoj i napisao kako imamo super avione i pilote.

- 'Svi letovi kasne ponekad', 'Ma ima tog svugdje', samo se ne čuje o tome. Glavno je da sve dobro prođe i da se sretno stigne gdje god se ide' - poručili su mu obožavatelji.

TONY CETINSKI Vjera ga je spasila od poroka, a sreću je našao u trećem braku

Inače, Tony se vraćao s nastupa po Australiji, kamo je otišao 22. rujna. 

Čini se kako nakon trideset godina na sceni Tony u svojoj karijeri ponovno proživljava mladost. Publici se predstavio u novom, senzibilnijem izdanju nego prijašnjih godina te na nekim nastupima dijeli binu i s gudačkim orkestrom. Kako kaže, maštao je o tome godinama jer ima cijeli niz pjesama u kojima se gudači uklapaju s bendom.

- Od publike se nikad ne ću umoriti, ali budem li ja ikad umorio publiku, onda ću se povući - kaže Tony, koji trenutno pakira kovčege za odlazak u Australiju, Ameriku i Kanadu, gdje ga očekuje publika. U Australiji i Americi nije bio nikad, ali ga izuzetno vesele druženja, interesira ga koliko su ljudi tamo napredovali u pogledu budućnosti i ljubavi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • anchy2004 03.10.2019.

    Istina živa!! Letovi iz frankfurta za zg kasne uvijek!!

  • mily 03.10.2019.

    što kasnije stigneš u Hrvatsku, duža nam je sigurnost na cestama

  • Ned1 02.10.2019.

    Ubica

Komentiraj...
Vidi sve komentare