Show

Komentari 62

Vjera ga je spasila od poroka, a sreću je našao u trećem braku

Vjera ga je spasila od poroka, a sreću je našao u trećem braku

Pjevač je prošao kroz teške životne situacije. Najprije razvod, potom kobna nesreća, obiteljski problemi, ali, kako kaže, vjera i ljubav bili su pokretač koji su ga gurali tokom života

Pjevač Tony Cetinski (50) tek je u trećem braku našao svoje ispunjenje i istinsku sreću, a na sina Christiana i kćer Piu iz prošlih brakova izuzetno je ponosan.

- Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova i sretan sam što ih imam, no ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao - rekao je Cetinski za magazin Studio. Dodao je kako svoju djecu ne želi opterećivati sa svojom karijerom i sa svime što ona donosi.

Pjevač je prošao kroz teške životne situacije. Najprije razvod, potom kobna nesreća, obiteljski problemi, ali, kako kaže, vjera i ljubav bili su pokretač koji su ga gurali tokom života. Smatra kako je duhovnost najvažniji faktor ravnoteže u životu, a kako život bez vjere nema smisla.

- Neke situacije su me svakako obilježile i ostat će mi cijeli život urezane u sjećanju. Shvatiš da nisi ti taj koji možeš išta planirati nego se samo moraš znati nositi sa svim što život donosi - rekao je Tony.

Duhovnost mu je pomogla i u borbi protiv poroka, kojih se naposljetku uspješno riješio, a za razliku od većine njegovih kolega, nikad ih nije skrivao.

- Ravnoteža duha i tijela jača je od bilo kojeg poroka, ali da je lako to postići, nije. Kad se uspije, onda se stvarno sve može i svaki dan je velika pobjeda - objasnio je. Danas je izuzetno ponosan na svoje suradnike i njemu drage ljude, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

- Dugo sam tražio to što sam pronašao tek kad sam bio na koljenima i odustao od svega - priznaje Cetinski.

Čini se kako nakon trideset godina na sceni Tony u svojoj karijeri ponovno proživljava mladost. Publici se predstavio u novom, senzibilnijem izdanju nego prijašnjih godina te na nekim nastupima dijeli binu i s gudačkim orkestrom. Kako kaže, maštao je o tome godinama jer ima cijeli niz pjesama u kojima se gudači uklapaju s bendom.

- Od publike se nikad ne ću umoriti, ali budem li ja ikad umorio publiku, onda ću se povući - kaže Tony, koji trenutno pakira kovčege za odlazak u Australiju, Ameriku i Kanadu, gdje ga očekuje publika. U Australiji i Americi nije bio nikad, ali ga izuzetno vesele druženja, interesira ga koliko su ljudi tamo napredovali u pogledu budućnosti i ljubavi.

- Očekujem puno ljubavi jer je to budućnost za sve generacije koje misle ići naprijed i za sve koji žele biti sretni - kaže pjevač, radujući se turneji. Taman da mi se više ništa od većih stvari poput suradni ne ostvari, mislim da mogu biti ponosan i sretan na sve što sam u ovih 30 godina postizao, ali bez podrške dragoga Boga, suradnika i publike, teško da bih išta uspio, zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci