Obavijesti

Show

Komentari 62

Vjera ga je spasila od poroka, a sreću je našao u trećem braku

Vjera ga je spasila od poroka, a sreću je našao u trećem braku
8

Pjevač je prošao kroz teške životne situacije. Najprije razvod, potom kobna nesreća, obiteljski problemi, ali, kako kaže, vjera i ljubav bili su pokretač koji su ga gurali tokom života

VIDEO

Pjevač Tony Cetinski (50) tek je u trećem braku našao svoje ispunjenje i istinsku sreću, a na sina Christiana i kćer Piu iz prošlih brakova izuzetno je ponosan.

- Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova i sretan sam što ih imam, no ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao - rekao je Cetinski za magazin Studio. Dodao je kako svoju djecu ne želi opterećivati sa svojom karijerom i sa svime što ona donosi.

Na Općinskom sudu u Pazinu započelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću

Pjevač je prošao kroz teške životne situacije. Najprije razvod, potom kobna nesreća, obiteljski problemi, ali, kako kaže, vjera i ljubav bili su pokretač koji su ga gurali tokom života. Smatra kako je duhovnost najvažniji faktor ravnoteže u životu, a kako život bez vjere nema smisla.

- Neke situacije su me svakako obilježile i ostat će mi cijeli život urezane u sjećanju. Shvatiš da nisi ti taj koji možeš išta planirati nego se samo moraš znati nositi sa svim što život donosi - rekao je Tony.

Tony Cetinski održao koncert na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

Duhovnost mu je pomogla i u borbi protiv poroka, kojih se naposljetku uspješno riješio, a za razliku od većine njegovih kolega, nikad ih nije skrivao.

- Ravnoteža duha i tijela jača je od bilo kojeg poroka, ali da je lako to postići, nije. Kad se uspije, onda se stvarno sve može i svaki dan je velika pobjeda - objasnio je. Danas je izuzetno ponosan na svoje suradnike i njemu drage ljude, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Koncertom Tonya Cetinskog otvoren 30. Plava laguna Croatia Open Umag

- Dugo sam tražio to što sam pronašao tek kad sam bio na koljenima i odustao od svega - priznaje Cetinski.

Čini se kako nakon trideset godina na sceni Tony u svojoj karijeri ponovno proživljava mladost. Publici se predstavio u novom, senzibilnijem izdanju nego prijašnjih godina te na nekim nastupima dijeli binu i s gudačkim orkestrom. Kako kaže, maštao je o tome godinama jer ima cijeli niz pjesama u kojima se gudači uklapaju s bendom.

- Od publike se nikad ne ću umoriti, ali budem li ja ikad umorio publiku, onda ću se povući - kaže Tony, koji trenutno pakira kovčege za odlazak u Australiju, Ameriku i Kanadu, gdje ga očekuje publika. U Australiji i Americi nije bio nikad, ali ga izuzetno vesele druženja, interesira ga koliko su ljudi tamo napredovali u pogledu budućnosti i ljubavi.

cetinski

- Očekujem puno ljubavi jer je to budućnost za sve generacije koje misle ići naprijed i za sve koji žele biti sretni - kaže pjevač, radujući se turneji. Taman da mi se više ništa od većih stvari poput suradni ne ostvari, mislim da mogu biti ponosan i sretan na sve što sam u ovih 30 godina postizao, ali bez podrške dragoga Boga, suradnika i publike, teško da bih išta uspio, zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Meghan Markle otjerala ženu od princa Harryja! 'Sad je baš pretjerala. Nepristojno od nje'
VIDEO JE POSTAO VIRALAN

Meghan Markle otjerala ženu od princa Harryja! 'Sad je baš pretjerala. Nepristojno od nje'

Nepoznata žena htjela se fotografirati pokraj princa Harryja, no Meghan je zatražila od nje da se makne od njega

Alen nakon 'Braka': 'Nije mi žao što s Anom nije uspjelo. Nisam glumio. Renata? Zbližili smo se'
OTKRIO NAM SVOJE DOJMOVE

Alen nakon 'Braka': 'Nije mi žao što s Anom nije uspjelo. Nisam glumio. Renata? Zbližili smo se'

Alen i dalje ne razumije zašto su eksperti spojili njega i Anu u showu 'Brak na prvu'. Za nju kaže da joj želi svu sreću, ali da treba puno raditi na sebi - ne zbog drugih, nego zbog sebe
Severina je nakon devet godina raspjevala Zadrane: 'Bila sam preuzbuđena! Koja euforija...'
PUBLIKA IZ SVIH KRAJEVA

Severina je nakon devet godina raspjevala Zadrane: 'Bila sam preuzbuđena! Koja euforija...'

Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, rekla je