To je to što me zanima!

Prodan je zloglasni Jacksonov Neverland za 'samo' 130 mil. kn

Na imanju su i poslije preuređenja ostali košarkaški i teniski teren, bazen i kinodvorana. Šuška se da je pokojni pjevač na održavanje ranča u godini trošio 22 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Ranč Michaela Jacksona, popularni 'Neverland' nakon pjevačeve smrti stavljen je na prodaju. Impozantno imanje koje se proteže na gotovo 1100 hektara, a nalazi se izvan Sante Barbare u Kaliforniji, prije pet godina držalo je cijenu od 640 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No strani mediji sada pišu kako je imanje napokon prodano i to milijarderu Ron Burkleu, nekadašnjem Jacksonovom obiteljskom prijatelju. 

Wall Street Journal objavio je da je Neverland, nedavno preimenovan u Sycamore Valley Ranch, a prodan je za 'samo' 130 milijuna kuna. 

Imanje je godinama na lošem glasu zbog optužbi da je pjevač tamo zlostavljao djecu, a zbog toga nije bilo ni zainteresiranih kupaca. 

Kralj popa 'Neverland' je kupio 1987. godine za 124 milijuna kuna, a u njemu je živio 15 godina. Nakon oslobađajuće presude za zlostavljanje dječaka 2005., koje je navodno učinio upravo na imanju, više se nikad nije vratio. 

ROĐAKINJA HOĆE LOVU Na aukciji Jacksonova vrećica s infuzijom i proteza tate Joeja

- Michael Jackson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetke djece, snimao susrete s njima te video snimke čuvao u tajnoj knjižnici skrivenoj na svom ranču Neverland - izjavila je bivša pomoćnica Jacksona, Adrian McManus (58), piše Daily Mail.

Na imanju su i poslije preuređenja ostali košarkaški i teniski teren, bazen i kinodvorana. Šuška se da je pokojni pjevač na održavanje ranča u godini trošio 22 milijuna kuna, a na njemu se Elizabeth Taylor udala za Larryja Fortenskyja 1991. godine

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Fullmetaljacket 18.03.2021.

    Nema sanse da je djecu dirao, teska laz

  • GeorgiaGuidestones 25.12.2020.

    Mračno mjesto obilježeno patnjom nevine djece.

  • Čobo 25.12.2020.

    Sad tu treba vrtic otvoriti 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare