Show

Komentari 7

Prodan je zloglasni Jacksonov Neverland za 'samo' 130 mil. kn

Prodan je zloglasni Jacksonov Neverland za 'samo' 130 mil. kn

Na imanju su i poslije preuređenja ostali košarkaški i teniski teren, bazen i kinodvorana. Šuška se da je pokojni pjevač na održavanje ranča u godini trošio 22 milijuna kuna

Ranč Michaela Jacksona, popularni 'Neverland' nakon pjevačeve smrti stavljen je na prodaju. Impozantno imanje koje se proteže na gotovo 1100 hektara, a nalazi se izvan Sante Barbare u Kaliforniji, prije pet godina držalo je cijenu od 640 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No strani mediji sada pišu kako je imanje napokon prodano i to milijarderu Ron Burkleu, nekadašnjem Jacksonovom obiteljskom prijatelju. 

Wall Street Journal objavio je da je Neverland, nedavno preimenovan u Sycamore Valley Ranch, a prodan je za 'samo' 130 milijuna kuna. 

Imanje je godinama na lošem glasu zbog optužbi da je pjevač tamo zlostavljao djecu, a zbog toga nije bilo ni zainteresiranih kupaca. 

Kralj popa 'Neverland' je kupio 1987. godine za 124 milijuna kuna, a u njemu je živio 15 godina. Nakon oslobađajuće presude za zlostavljanje dječaka 2005., koje je navodno učinio upravo na imanju, više se nikad nije vratio. 

- Michael Jackson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetke djece, snimao susrete s njima te video snimke čuvao u tajnoj knjižnici skrivenoj na svom ranču Neverland - izjavila je bivša pomoćnica Jacksona, Adrian McManus (58), piše Daily Mail.

Na imanju su i poslije preuređenja ostali košarkaški i teniski teren, bazen i kinodvorana. Šuška se da je pokojni pjevač na održavanje ranča u godini trošio 22 milijuna kuna, a na njemu se Elizabeth Taylor udala za Larryja Fortenskyja 1991. godine

Najčitaniji članci