To je to što me zanima!

Naša vizažistica pretvorila se u Trumpa pa primila ružnu poruku

Umirem od želje da vidim vaše reakcije, napisala je vizažistica Marina. Reakcije su bile pozitivne. 'Savršeno, perika je bolja od njegove', jedan je od brojnih komentara, no našlo se i onih koji Trumpa ne odobravaju
Vidi originalni članak

Marina Mamić (31), naša slavna šminkerica koja je radila i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', transformirala se već u Severinu, Zdravka Mamića, Jennifer Lopez, Eminema, Juliju Roberts, Lady GaGu i mnoge druge slavne face.

ŠMINKOM DO ZVIJEZDA Svijet bruji o našoj vizažistici: Može se pretvoriti u bilo koga!

Svojim umijećem ostavlja bez daha i strane medije, a sada je došao na red američki predsjednik Donald Trump (74). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'We will make America great again' (Ameriku ćemo ponovno učiniti velikom, op.a.), napisala je Trumpov poznati slogan kampanje. Tagirala je predsjednika i pozvala druge da naprave isto.

- Umirem od želje da vidim vaše reakcije - dodala je Marina. Reakcije su bile pozitivne. 'Savršeno, perika je bolja od njegove', jedan je od brojnih komentara, no našlo se i onih koji Trumpa ne odobravaju. 

- Aj' sad Hitlera pa nas zamoli da i njega tagiramo. Uf što sam razočarana da sam čak morala ovo napisati - poslala joj je poruku anonimna djevojka.

- Inače ne objavljujem ovakve poruke javno, ali ovo je baš 'no comment' - napisala je vizažistica. Prije tri godine optužili su je za rasizam kada se transformirala u pjevačicu Beyonce. Nekima je smetalo što je šminkom 'proširila' nos i potamnila lice.

- Meni boja kože zaista nije važna. Žao mi je ako sam nekoga povrijedila, iskreno se ispričavam - napisala je Marina.

Pogledajte još neke od transformacija: 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • salter 15.09.2020.

    nećete uspjeti, no no

  • magic_mushrooms 15.09.2020.

    Svaka cast na umijecu tu nema govora vrh, ali isto tako dokazuje koliko su zene zapravo varljive,lazljive,nesigurne u sebe itd jer sminkom se transformiraju u nesto sto nikada nece biti i time samo odbijaju od sebe jer eto nisu zadovoljne same sobom pa tako ni nitko drugi njima jer te iste "ljepotice" su bez sminke goli krampovi!!!!

  • Mthesecond 15.09.2020.

    Cuj,toj nekoj smeta Trump,a vjerojatno nema pojma kakvi su mu protukandidati I vjerojatno joj on ne odgovara zbog rekla/kazala prica,neceg sto je negdje nacula..Smijeh..

Komentiraj...
Vidi sve komentare