Show

Komentari 14

Naša vizažistica pretvorila se u Trumpa pa primila ružnu poruku

Naša vizažistica pretvorila se u Trumpa pa primila ružnu poruku

Umirem od želje da vidim vaše reakcije, napisala je vizažistica Marina. Reakcije su bile pozitivne. 'Savršeno, perika je bolja od njegove', jedan je od brojnih komentara, no našlo se i onih koji Trumpa ne odobravaju

Marina Mamić (31), naša slavna šminkerica koja je radila i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', transformirala se već u Severinu, Zdravka Mamića, Jennifer Lopez, Eminema, Juliju Roberts, Lady GaGu i mnoge druge slavne face.

Svojim umijećem ostavlja bez daha i strane medije, a sada je došao na red američki predsjednik Donald Trump (74). 

POGLEDAJTE VIDEO:

'We will make America great again' (Ameriku ćemo ponovno učiniti velikom, op.a.), napisala je Trumpov poznati slogan kampanje. Tagirala je predsjednika i pozvala druge da naprave isto.

- Umirem od želje da vidim vaše reakcije - dodala je Marina. Reakcije su bile pozitivne. 'Savršeno, perika je bolja od njegove', jedan je od brojnih komentara, no našlo se i onih koji Trumpa ne odobravaju. 

- Aj' sad Hitlera pa nas zamoli da i njega tagiramo. Uf što sam razočarana da sam čak morala ovo napisati - poslala joj je poruku anonimna djevojka.

- Inače ne objavljujem ovakve poruke javno, ali ovo je baš 'no comment' - napisala je vizažistica. Prije tri godine optužili su je za rasizam kada se transformirala u pjevačicu Beyonce. Nekima je smetalo što je šminkom 'proširila' nos i potamnila lice.

- Meni boja kože zaista nije važna. Žao mi je ako sam nekoga povrijedila, iskreno se ispričavam - napisala je Marina.

Pogledajte još neke od transformacija: 

Najčitaniji članci