To je to što me zanima!

Nasilni muž Nataše Bekvalac mogao bi na tri godine u zatvor

Nakon razmatranja svih dokaza, tužiteljstvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično djelo nasilja u obitelji na štetu Nataše
Vidi originalni članak

Prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je danas sudu optužni prijedlog protiv Luke Lazukića (37) kojim ga tereti da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac Lazukić (37), prenosi srpski Kurir.

PUNAC IMA ORUŽJE? Luka Lazukić opet na policiji: Bojim se oca Nataše Bekvalac

Nakon razmatranja svih dokaza, tužiteljstvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično djelo nasilja u obitelji na štetu Nataše. Za isto krivično djelo propisana je zatvorska kazna od 3 mjeseca do tri godine.

Prvi osnovni sud je u utorak na prijedlog tužiteljstva Lazukiću produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može trajati do okončanja krivičnog postupka.

U tužiteljstvu podsjećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitana i dadilja koja je bila prisutna ta vrijeme svađe u noći između 12. i 13. travnja.

Obavljeno je i medicinsko vještačenje na okolnost,vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko vještačenje Lazukića povodom njegove uračunljivosti u vrijeme izvršenja dela, a bila su podnesena i dva zahtjeva za pružanje potrebnih obavijesti Gradskom centru za socijalni rad i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

 

MUŽ NATAŠE BEKVALAC Lazukić otišao u Atenu: Ako se ne vrati dobit će potjernicu

Nakon izvedenih dokaza, Lazukićeva obrana predložila svoje dokaze, od kojih je Tužiteljstvo usvojilo jedan prijedlog, dok su ostali odbijeni.

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac nanio lake tjelesne ozljede u noći između 12. i 13. travnja. Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za obiteljsko nasilje.

Lazukić na saslušanju kod tužitelja nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Osim toga, on je podnio i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca (65) zbog nasilja u obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mit 16.05.2018.

    Nebitno posve

  • Caca034 16.05.2018.

    Ma ko dobije tri godine za nasilje u porodici.... ako se dokaže da ju je tukao dobiće uslovnu 100%, plus zabranu prilaska i ništa više... takva nam je kaznena politika, ako nekog ne ubiju nema šanse da zaglave zatvor, a i onda zavisi čiji si sin :((

  • arow 16.05.2018.

    Pa to je zuta vijest iz druge drzave,koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare