Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Nasilni muž Nataše Bekvalac mogao bi na tri godine u zatvor

Nakon razmatranja svih dokaza, tužiteljstvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično djelo nasilja u obitelji na štetu Nataše

Foto: schreenshot 433 Instagram
11 komentara

Prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je danas sudu optužni prijedlog protiv Luke Lazukića (37) kojim ga tereti da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac Lazukić (37), prenosi srpski Kurir.

PUNAC IMA ORUŽJE? Luka Lazukić opet na policiji: Bojim se oca Nataše Bekvalac

Nakon razmatranja svih dokaza, tužiteljstvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično djelo nasilja u obitelji na štetu Nataše. Za isto krivično djelo propisana je zatvorska kazna od 3 mjeseca do tri godine.

Prvi osnovni sud je u utorak na prijedlog tužiteljstva Lazukiću produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može trajati do okončanja krivičnog postupka.

Foto: schreenshot 433 Instagram

U tužiteljstvu podsjećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitana i dadilja koja je bila prisutna ta vrijeme svađe u noći između 12. i 13. travnja.

Obavljeno je i medicinsko vještačenje na okolnost,vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko vještačenje Lazukića povodom njegove uračunljivosti u vrijeme izvršenja dela, a bila su podnesena i dva zahtjeva za pružanje potrebnih obavijesti Gradskom centru za socijalni rad i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

 

MUŽ NATAŠE BEKVALAC Lazukić otišao u Atenu: Ako se ne vrati dobit će potjernicu

Nakon izvedenih dokaza, Lazukićeva obrana predložila svoje dokaze, od kojih je Tužiteljstvo usvojilo jedan prijedlog, dok su ostali odbijeni.

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac nanio lake tjelesne ozljede u noći između 12. i 13. travnja. Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za obiteljsko nasilje.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Lazukić na saslušanju kod tužitelja nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Osim toga, on je podnio i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca (65) zbog nasilja u obitelji.

Naši partneri pišu
Message