To je to što me zanima!

Nastup o kojemu svi pričaju: Slavko Sobin oduševio rumbom

Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani, pohvalila je članica žirija Tamara Despot glumca...
Vidi originalni članak

Show ‘Ples sa zvijezdama’ vratio se nakon šest godina na male ekrane. U prvoj epizode ove sezone glumac Slavko Sobin (34) i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić zaplesali su rumbu. 

PLES SA ZVIJEZDAMA Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'

- Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani - pohvalila je članica žirija Tamara Despot glumca, a on je sam rekao kako bi da nije glumac definitivno bio plesač. Par je dobio okruglih 30 bodova za nastup.

Komentatori na društvenim mrežama su oduševljeni njihovim nastupom.

- Kakav inovativan ples - napisao je jedan gledatelj, a mnogi su se složili s njim.

Ipak, neki su imali i primjedbe. Član žirija koreograf Dinko Bogdanić (69) bio je zadovoljan njihovim nastupom, ali je dao i jednu kritiku.

- Oslobodite se, imate predivnu ženu pored sebe - poručio je Sobinu.

- Samo je jedna prilika za dobar prvi dojam, a vi ste tu priliku jako dobro iskoristili - zaključio je komentare član žirija, profesionalni plesač i trener hrvatske plesne reprezentacije Nicolas Quesnoit.

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Idi na 24sata

Komentari 77

  • crotenkista 18.03.2019.

    Koje ovdje ovako glasao da su bili odlični. Ovo je najlošija emisija sa Ples sa Zvijezdama . Kako prvo profulali si u odabiru glazbe za neke plesove. Osim kod Nives Celzijus i Mateo Cvenić Oni su pogodili pravu glazbu za Tango. Ovi što su rekli da im je bilo super oni nemaju pojma. Jer ja znam jer sam učio pravilne te plesove i prave glazbe za takve plesove. Za ovu emisiju bi dao ocjenu ovoliki: -2

  • turhan 18.03.2019.

    Ne mogu vjerovat koliko je bilo homofobnih komentara na ovaj clanak, sve nesto rekla kazala. Cuo sam od ovog cuo sam od onog ,a nista provjereno niti iz usta aktera. Jos je vise zastrasujuce koliko homofobni komentari imaju lajkova,a kad nekog pitas oci u oci nitko nema nista protiv. Doticni sobin nikad nije rekao nista javno, nije se eksponirao , nije hodocastio u raznim paradama niti je urlikao na ulici iz sveg glasa. Znaci ne promovira to sta vi tupite nego zivi u miru i tisini. I opet vam ne paše. E pa neka su , neka su vam obrisali sve komentare i treba da se brise bilo kakav izljev mrznje prema zivom bicu koje je neciji sin, unuk, brat ...pa nebitno radilo se o homo, hetero , psu ili cvrcku.

  • Maja1985 18.03.2019.

    Samo onog marka g. Izbacite kako god znate...moran pribacit prigram kad ga vidin...mozda dobro plese ali ....🤢🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare