To je to što me zanima!

Ne znate gdje biste na doček Nove godine? Evo tko sve pjeva u gradovima diljem Hrvatske...

Što se tiče dočeka u Zagrebu, gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je krajem studenog tko će uveseljavati građane u najluđoj noći u godini
Vidi originalni članak

Doček Nove 2023. godine kuca nam pred vratima, što znači da je stiglo i vrijeme za maltretiranje pitanjem – a di ćeš za novu? Prošle godine bilo je izazovno zbog pandemije korona virusa i restrikcija, no ove je već nešto lakše. Gradovi su isplanirali koji će glazbenici kod njih nastupiti na Silvestrovo, a mi vam detalje donosimo u nastavku.

PROMO Ponoć u podne: Ispratite staru godinu u ovom romantičnom gradu u Gorskom kotaru

Krenimo od Severine (50). Pjevačica će na Silvestrovo nastupiti u Splitu, otkrio je ranije splitski estradni menadžer Ivan Bubalo. Uz nju, Splićane će zabavljati i Vojko V. (37).

Dubrovnik će u Novu 2023. ući uz Antu Gelu (47) i njegov bend te Petra Grašu (46). Organizatori već najavljuju spektakl te bogati sadržaj.

Riječane će u Novu godinu uvesti pop rokeri Vatra te Queen Real Tribute Band.

Tony Cetinski (53) najavio je veliki koncert u Rovinju za doček Nove 2023. Uz njega će na pozornicu izaći i bend Atomsko sklonište.

Glavna zvijezda dočeka na Malom Lošinju biti će Neno Belan (60) i njegovi Fiumensi.

Puljani će na Silvestrovo uživati uz nastup Nine Badrić (50) i njezine hitove 'Takvi kao ti', 'Dani I Godine', 'Rekao si', 'Baš ti lijepo stoje suze'...

Što se tiče dočeka u Zagrebu, gradonačelnik Tomislav Tomašević (40) objavio je krajem studenog tko će uveseljavati građane u najluđoj noći u godini. 

FENG SHUI Kako očistiti dom od negativne energije - i to prije Nove godine

- Doček na Trgu bana Jelačića će početi u 19 sati s DJ-evima, a u 21 počinju izvođač, kao i prošle godine, glazbenici iz HRT-ovih showova 'A strana' i 'The Voicea' - rekao je tada gradonačelnik i dodao: 

- Nakon toga će biti koncert zagrebačkog benda Pips Chips i Videoclips, a zadnji će biti koncert benda Nipplepeople

Osim nastupa na Trgu, u Zagrebu postoji i niz privatnih opcija za doček Nove godine. Izdvaja se Boćarski dom gdje stiže slovenska pjevačica Senidah (37).

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić otkrio je kako će Osječane i njihove goste u Silvestarskoj noći zabavljati bend Crvena jabuka

Vukovar će u Novu godinu uvesti Mladen Grdović (64), koji će nastupati umjesto Miše Kovača.

Gibonni (54) će na najluđu noć u godini nastupiti na Budvi, a uz njega i Dino Merlin (60).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 💯 30.12.2022.

    Gibo prodana duso.... Taman on I Merlin (obojica imaju odlicne pjesme 1990 - 2010) ali sad su tak zabrijali da su neke mesijanske licnosti.... Taman se nasli.... U budvi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare