Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

Ponoć u podne: Ispratite staru godinu u ovom romantičnom gradu u Gorskom kotaru

Ponoć u podne: Ispratite staru godinu u ovom romantičnom gradu u Gorskom kotaru

Vrbovsko ove godine garantira odličan doček 2023. Uz bogat program, vatromet, sjajnu gastro ponudu, Šajetu i bend u Vrbovskom možete provesti pravo dnevno slavlje koje počinje već u prijepodnevnim satima

Čarobno za obilazak u bilo koje godišnje doba, Vrbovsko je prava turistička destinacija, ali i idealna lokacija za doček Nove godine. Od Zagreba je udaljeno samo sat vremena autom, a već je sad vrijeme da isplanirate odlazak na Silvestrovo jer upravo taj pitoreskni grad u Gorskom kotaru priprema nezaboravno slavlje 31. prosinca. Ukoliko u Vrbovsko želite doći i dan ranije, u okolici se nudi odličan smještaj koji će vam pružiti pravi zimski doživljaj. 

Picture,Showing,Group,Of,Friends,Having,Fun,With,Sparklers

Dobar provod u slavljeničkom duhu

Grad Vrbovsko ove godine prvi put organizira program ispraćaja stare i dočeka nove godine i to s početkom od 10 sati ujutro. Slavlje će kulminirati jedinstvenim odbrojavanjem u podne uz vatromet konfeta i balone dobrih želja. Točno u 12 sati svi posjetitelji u Vrbovskom dočekat će novu godinu "prvi put", a  tijekom večeri ostat će vremena i za onaj "drugi put" .

- Već godinama razmišljamo o tome da organiziramo dnevni doček nove godine, no prioriteti grada bili su drugačiji. Sad je došlo vrijeme kad to možemo ostvariti i uistinu se veselimo dolasku ljudi. Već imamo mnogobrojne najave. Vrbovsko je lokacijski na idealnoj poziciji, samo 50 minuta vožnje udaljeni smo od dva velika grada, Zagreba i Rijeke te pola sata od Karlovca. Cilj nam je organizirati dnevno slavlje upravo za ljude koji se tijekom dana mogu vratiti u svoj grad i nastaviti u slavljeničkom duhu kasnije dočekati ponoć i službeni početak Nove godine - kazao je gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić te dodao kako je cilj ovu manifestaciju pretvoriti u tradicionalnu i pozicionirati Grad Vrbovsko kao nezaobilaznu novogodišnju destinaciju. 

Izvrsna gastronomska ponuda 

Goranska kuhinja jedna je od najšarolikijih u Hrvatskoj. Prepuna okusa, maštovitih recepata i namirnica tipičnih za ovaj kraj, iznjedrila je jela koja su prava poslastica, a neka od njih nudit će u okviru novogodišnjeg programa.

- Ugostitelji koji već imaju koncesiju nad Kamačnikom nudit će tradicionalnu zimsku hranu, buncek sa zeljem, kuhano vino, pečeni odojak, sarmu, fritule, a iz PIK Vrbovca stiže 1 kilometar kobasica. Želimo pokazati da smo pravi domaćini i jamčimo vrhunsku gastro ponudu - istaknuo je gradonačelnik Mufić te dodao kako je novogodišnji doček još jedan u nizu uspješnih projekata koji su u Vrbovskom organizirani u posljednje vrijeme. 

Ponoć u podne uz Šajetu

Novogodišnje slavlje održat će se u središtu grada, gdje će s pozornice posjetitelje zabavljati popularni riječki glazbenik Dražen Turina Šajeta i njegov bend, što već za mnoge garantira odličnu zabavu. Program počinje u 10, a trajat će sve do popodnevnih sati. U sumrak će se održati atraktivan vatromet konfeta, a program je osmišljen i za one najmlađe. Djeca će uživati u čarima slavlja i zimskim radostima. 

- Grad Vrbovsko pripremit će pravi slavljenički ugođaj. U centru mjesta je veliko parkiralište, što će znatno olakšati dolazak na event. Već sad imamo upite za noćenja u Vrbovskom i okolici od ljudi koji žele doći dan ranije ili ostati. Ovo je i odlična prilika za dobar provod svim turistima koji se taj vikend nađu u goranskom kraju - naglasio je gradonačelnik te dodao kako događaja neće nedostajati tijekom cijelog prosinca u Vrbovskom. Pod nazivom Radosni prosinac u gradu će organizirati mnogo koncerata, izložbi, radionica, književnih susreta, a neće izostati ni vrhunska gastronomska ponuda.

New,Year,Holiday.,Happy,Family,,Parents,And,Daughters,Children,Girls

Neka se želje ispune što prije 

U programu dočeka "Ponoć u podne" posjetitelje očekuje još jedna atrakcija - puštanje stotina balona s porukama dobrih želja. Ideja je taj dan čestitku pustiti što ranije kako bi se ona ispunila što prije. 

- Nekad smo tradicionalno pisali čestitke i svi ćemo se složiti s tim da je to bio baš lijep običaj. Ove smo godine odlučili puštanje balona staviti u funkciju nekadašnjih čestitki i vjerujem da će to razveseliti posebno one najmlađe, koje također pozivamo u Vrbovsko jer je posebno osmišljen dobar i kvalitetan program za djecu - dodao je gradonačelnik te još jedanput pozvao sve da se pridruže podnevnom ispraćaju stare i dočeku nove godine u Vrbovskom garantirajući odličnu zabavu, hranu i ugođaj.

A osim nadaleko poznate goranske kuhinje, koja se u Vrbovskom već tradicionalno nudi, tu je i mnoštvo prirodnih ljepota koje svakako valja obići poput kanjona Kamačnik, inače jedne od najljepših šetnica Gorskoga kotara posebno čarobnoj u zimi.

I još jedna zanimljivost – doček Nove godine u podne i za kućne ljubimce 

Na ispraćaj stare godine u Vrbovskom dobrodošli su kućni ljubimci za koje se priprema čašćenje premium hranom Exclusion i zdravim poslasticama Fish4Dogs. Ljubimce očekuje poklon paketić poslastica i uzoraka hrane, a njihove vlasnike popust od 10% na webshopu Belugo Plus.

Više detalja o dočeku Nove Godine u Vrbovskom pratite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.
Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života