To je to što me zanima!

Nekoć je bio seks-simbol, a sad ga na ulici uopće ne prepoznaju

Osim po glumačkim ostvarenjima, Nick je poznat i po turbulentnom privatnom životu koji su obilježile borbe s ovisnostima i brojne propale ljubavne veze. Karijeru je počeo u kazalištu, a ubrzo je prešao na film...
Vidi originalni članak

Glumac Nick Nolte (78), koji je u karijeri snimio više od 50 filmova i čak je tri puta bio nominiran za Oscara, danas izgleda neprepoznatljivo. U mladosti su ga smatrali velikim seks-simbolom Hollywooda, a za njime su uzdisale žene diljem svijeta.

No otad su prošla desetljeća, a Nolte više nije ono što je nekad bio. Upravo suprotno, kamere su ga 'ulovile u potpuno drugačijem izdanju - duga sijeda brada, razbarušena kosa i ležerno odijevanje transformirali su Noltea pa bi ga danas rijetko tko prepoznao iz prve. 

Nolte je karijeru započeo u kazalištu, no ubrzo je prešao na filmska platna, koja su mu osigurala planetarnu popularnost. Osim po glumačkim ostvarenjima, poznat je i po turbulentnom privatnom životu koji su obilježile borbe s ovisnostima i brojne propale ljubavne veze. 

POGLEDAJTE VIDEO O NAJBOGATIJIM GLUMCIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je započelo još davne 1965. kada je bio uhićen zbog krivotvorenja dokumenata. Zbog tog zločina dobio je čak 45 godina zatvora. Iako to zvuči zastrašujuće, glumac se uspio izvući od služenja kazne jer je presuda na kraju bila odbačena.

NICK NOLTE 'Kada su me uhitili, bio sam 'razbijen' na drogi za silovanje'

Mnogo kasnije, 2002., Nolte je imao još jedan bliski susret s organima zakona kad je uhićen zbog sumnje da je vozio pijan u Malibuu. Tri dana nakon uhićenja prijavio se u kliniku za savjetovanje, gdje je trebao raditi na svojim problemima s ovisnošću o alkoholu.

Krvni nalazi pokazali su da je bio pod utjecajem droge koja se obično koristi za silovanje, no glumac je oštro opovrgnuo da ga je itko ikada silovao. Ni na ljubavnom planu nije mu bilo dosadno pa se ženio čak četiri puta, a ima i dvoje djece. Inače, Nick Nolte nekoliko je puta proglašen najpoželjnijim muškarcem svijeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • SirBurek 06.12.2019.

    Naprave post ko da je čovjek beskučnik a do prije par mjeseci snimao trenutnu No.1 seriju the mandalorian xD

  • MinePi 05.12.2019.

    Ovakvim clancima, a i jos mnogim drugim, jasno se vidi kuda ide novinarstvo.

  • komentator__Luka 04.12.2019.

    da mi je vidjeti tebe novinaru sa 78 godina, ako i doživiš to

Komentiraj...
Vidi sve komentare