Obavijesti

Show

Komentari 17

'Kada su me uhitili, bio sam 'razbijen' na drogi za silovanje'

'Kada su me uhitili, bio sam 'razbijen' na drogi za silovanje'
13

Nolte, koji se u mladosti bavio manekenstvom, uhićen je u rujnu 2002. zbog brze vožnje. Glumac je tada bio, priznaje, nadrogiran GHB-om, odnosno tekućim ecstasyjem

VIDEO

Fotografija je odmah postala viralna. Kosa mi je izgledala divlje, izraz lica mi je bio zastrašujuć. Izgledao sam poput luđaka 'puštenog s lanca', piše Nick Nolte (76) u svojim novim memoarima nazvanima 'Rebel: My Life Outside The Lines'. 

Nolte, koji se u mladosti bavio manekenstvom, uhićen jeu rujnu 2002. zbog brze vožnje. Glumac je tada bio, priznaje, nadrogiran GHB-om, odnosno tekućim ecstasyjem koje se naziva i 'drogom za silovanje'. Drogu je uzeo nakon teretane, a zatim se uputio na sastanak 'Anonimnih alkoholičara'. 

- Čim sam došao, osjetio sam da droga počinje djelovati i osjetio sam da moram hitno otići. Sjeo sam u auto, a bio sam potpuno 'strgan'. Čak šest vozača me prijavilo policiji jer sam vrludao po krivoj strani ceste - prisjetio se glumac. 

S tekućim ecstasyjem, kaže, nikada nije trebao eksperimentirati. Uzimao je velike doze jer se od toga super osjećao, ali istovremeno je shvaćao da opet upada u pakao ovisnosti iz koje se već jednom izvukao. GHB je uzimao, otkriva, svaki dan u periodu od četiri godine. 

15756189

Nakon uhićenja, platio si je jamčevinu i prijavio se u kliniku za liječenje ovisnosti. 

- Trebalo mi je trideset dana da se skinem s GHB-a i onda sam otišao doma. Bio sam pravi srećković i osjećao sam se poput novog čovjeka - piše Nolte koji je, tvrdi, 'čist' već 16 godina. 

Trenutno uživa u obiteljskom životu te je posvećen roditeljstvu. S partnericom Clytie Lane ima kćer Sophie (10). Iz trećeg braka s manekenkom Rebeccom Linger, glumac ima i sina Brawleyja (31). 

84th Academy Awards - Arrival

Nicka je časopis People 1992. proglasio 'najseksi muškarcem na svijetu'. Tada mu je cvjetala i glumačka karijera. Prvu nominaciju za Oscara 'zaradio' je 1991. ulogom u filmu 'Gospodar plime'.

Devedesetih je snimio neke od najznačajnijih filmova svoje karijere, poput 'Rta straha', 'Tanka crvena linija', 'Grad zločina' i mnoge druge. Svoju kvalitetu ponovno je potvrdio 2011., ulogom u filmu 'Ratnik', za kojeg je također bio nominiran za Oscara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao