To je to što me zanima!

Nema više bratske ljubavi: 'William je jako uznemiren zbog intervjua Harryja i Meghan...'

Iako se princ William i dalje nada kako će jednom popraviti odnos s bratom, to se trenutačno ne čini izglednim. Ljut je na Harryja zbog svih komentara koje su rekli u intervjuu za Oprah
Vidi originalni članak

Princ William jako je uznemiren zbog intervjua kojeg su Meghan Markle i princ Harry dali za Oprah, javlja Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Bogatstvo Meghan i Harryja

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvori bliski Williamu kažu da su mu rane oko odlaska Harryja i Meghan i dalje svježe usprkos tomu što je prošlo oko godinu dana otkad je par otišao u Kaliforniju, a nakon najnovijih komentara koje su dali u intervjuu William više ne zna što bi mislio.

OBITELJSKO BLAGO Koji je razlog? Majka kraljice Elizabete ostavila je puno više novca Harryju nego Williamu

Harry mu nedostaje, otkriva njegov prijatelj:

- Nakon što ga je prošao osjećaj ljutnje shvatio je da mu fali brat. Dijelili su sve u svom životu, ured, sastanke, skupa se zabavljali.

Ipak, prijatelj princa Williama otkriva kako se William i dalje nada da će se njegov odnos s bratom kad tad popraviti usprkos tomu što je ljut na Harryja još otprije, a pogotovo s najnovijim komentarima na račun kraljevske obitelji u kojemu su ih on i Meghan optužili za rasizam. Braća su se našla i nakon samog intervjua, no njihov razgovor nije završio dobro.

'PROBILI LED' Harry razgovarao s Williamom i Charlesom nakon intervjua kod Oprah: 'Nije bilo produktivno'

Uz to, Williamu smeta i to što je Harry rekao kako se William i njegov otac, princ Charles, osjećaju zarobljenima oko svojih kraljevskih obaveza. William navodno nema nikakvih problema oko obavljanja svojih dužnosti i u potpunosti je prihvatio tu ulogu. 

HRVATSKI PSIHOLOZI Nemojte biti poput Williama i Harryja: Kako riješiti ozbiljne svađe između braće i sestara

Dapače, kako pišu engleski mediji, njegov odnos s kraljicom Elizabetom iz dana u dan je sve bolji i bolji s obzirom na to da je William prvi javno obranio kraljevsku obitelj nakon intervjua. Bolji je i njegov odnos s ocem s obzirom da svakog dana William vidi sve više i više sličnosti između sebe i njega.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 21.03.2021.

    Ni prvi, ni zadnji put da braća zarate radi svojih žena, pa makar bili i kraljevske krvi.

  • bikarius 21.03.2021.

    Nisu mi jasni ovi ljudi što nemaju pola kose na glavi pa češljaju ove 3 dlake.šta se neobrije izgleda 15 god starije i gadnije.

  • 21.03.2021.

    imam primjer u obitelji kako "treća" osoba može poremetiti skladne bratske odnose,da godinama ne pričaju....jednostavno tužno...kao i ovdje..toliko su kao djeca bez majke zajedno prošli,da sad sve ode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare