Show

Komentari 0

Harry razgovarao s Williamom i Charlesom nakon intervjua kod Oprah: 'Nije bilo produktivno'

Harry razgovarao s Williamom i Charlesom nakon intervjua kod Oprah: 'Nije bilo produktivno'

Još prije samo nekoliko dana William je u razgovoru s novinarima kazao kako se nisu čuli s Harryjem te demantirao optužbe za rasizam, a čini se da je obitelj u međuvremenu pokušala riješiti problem, no nije bilo uspjeha

Princ Harry (36) čuo se nakon dugo vremena sa svojim ocem, princom Charlesom (72) i bratom princom Williamom (39), a tema je, naravno, bio intervju kod Oprah, kojime su on i Meghan dodatno uzdrmali kraljevsku obitelj i poljuljali njihov odnos. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Meghanina prijateljica Gayle King otkrila je to za američku televizijsku kuću CBS, koja je i emitirala intervju.

- Zvala sam ih zapravo da vidim kako se osjećaju nakon svega i istina je, Harry je razgovarao i sa svojim bratom i ocem. Rekli su mi da razgovori nisu bili produktivni, ali drago im je što su barem počeli pričati - kazala je King. 

Još prije samo nekoliko dana William je u razgovoru s novinarima kazao kako se nisu čuli s Harryjem te demantirao optužbe za rasizam, a čini se da je obitelj u međuvremenu pokušala riješiti problem telefonom, no zasad se nisu pomaknuli s mrtve točke. 

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

- Mislim da Meg i Harryja još uvijek uznemiruje najviše to što palača neprestano govori da žele riješiti problem privatno, ali ipak, vjeruju svim ovim lažnim pričama koje izlaze u javnost i koje su i dalje vrlo omalovažavajuće te stalno protiv Meghan. U kraljevskoj obitelji još nitko nije razgovarao s Meghan, do ovog trenutka. To ih frustrira. Sve što su cijelo vrijeme oni željeli bilo je to da kraljevska obitelj intervenira i poruči novinarima da prestanu s nepravednim, netočnim, lažnim pričama koje su definitivno rasno determinirane. Dok se to ne uspije prepoznati, mislim da će biti teško ići naprijed, ali oboje žele ići naprijed i oboje žele ozdravljenje ove obitelji. Na kraju, to je Harryjeva obitelj - zaključila je King, prijateljica para.